fredag 17 februari 2012

Hm och födelsedag

Hurra för maken som fyller år idag. Alla föräldrar kom hit på Taco och tårta. Svärfar såg ut som han aldrig hade ätit taco förut. =) Inte svärmor heller för den delen, hon åt med kniv och gaffel. =) Till efterrätt blev det kaffe och tårta. Guldtårta hade jag tänkt mig men L ville att grodan skulle sitta i mitten så det blev en guldig grodtårta. =) Maken fick whiskey och presentkort på Biltema av mamma och pappa. Av svärmor och svärfar fick han nya tofflor (välbehövligt) och presentkort på Dressman. Av M fick han en massa lotter (han vann 35 kronor) av S fick han en tidning och en blomma. Av L fick han en hemgjord kalender och av mig fick han en vibratorplatta. Maken har blivit ett träningsfreak så jag tyckte han behövde en maskin till att träna på. Han tränar bara hemma. Köpt på en säljsida på Facebook. Det var budgivning och jag vann den för 360 kronor men säljaren tyckte det var för lite. Vägrade sälja den, blev utslängd från sidan. Hans tjej la ut den sekunden efter för 600 kronor eller bud. Jag som hade tänkt mig bjuda upp till 600 kronor hade skrivit innan dess att jag var beredd att betala mer.
Igår innan jobbet var jag på ett byte och maken på ett byte. =) Jag böt svärmors gamla elektriska potatisskalare som vi fick. Vi har en manuell så vi behövde inte ha den. Mot 3 liter mölk och en klase bananer. Maken böt en biobiljett moten ny mobil till mig. Den jag har är över 5 år gammal. Den ringer inte längre och den slår av sig med jämna mellanrum. Eftersom S fortfarande har yrsel och ringer och vill bli hämtad ibland i skolan så behöver jag kunna bli nådd och ha en telefon att lita på. Den nya mobilen saknar batterilucka men maken har beställt en ny lucka på nätet för 76 kronor. =) På posten kom det två nya bhar som jag fick helt gratis av en tjej via Facebooks sida vi som behöver hjälp. =) Jag ska iväg och hjälpa en annan där imorgon med en sak som jag har hemma. Allt ska vara gratis där. Det jag inte gillar är att den lokala sidan inte är lokal längre utan dom har öppnat upp den för hela Sverige. Eftersom det redan fanns en sån sida så var det en lokal som behövdes så var det inget bra. Med en lokal sida behöver man inte tänka på frakt och annat. Det blev massor av tjafs om detta och några medlemmar gick ur och startade en ny lokal sida så nu är jag med i tre likadana sidor. På posten kom även en räkning på hm club på 60 kronor. Jag hade handlat för för lite och måste betala för att få fortsätta vara medlem. 1432 kronor hade jag handlat för närmare bestämt. Tror S har handlat för minst hälften av dom pengarna, hon har också ett kort kopplat till mitt kort. Jag tror inte summan blir högre nästa år så frågan är om jag ska fortsätta vara medlem eller inte. Det brukar komma rabattkuponger ibland men jag brukar aldrig använda dom eftersom jag mest köper begagnade kläder. Sist jag var på Hm var faktiskt i januari, jag köpte två par handskar till L för hennes var sönder. 149 kronor paret kostade dom. Underkläder kan jag i och för sig köpa när rabattkupongerna kommer men det köper jag på Ullared när vi är där. L har alla kläder i alla storlekar fixade, även underkläderna är klara.

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

 1 Lagade Izzys ena leksak som gått sönder.  2 Hittade en hög med övervintrade morötter när jag rensade ena sålådan.  3 Vi började få slut p...