Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

onsdag 25 januari 2012

Liebster blog award

Esbe har gett mig min första blogg award ever och jag är så stolt så jag nästan spricker. =) Hennes motivering var: fixar till det mesta med sin uppfinningsrikedom. Födelsedagspresenter och julklappar är oftast återanvända, hon jobbar för att leva ett miljövänligt och ekonomiskt liv ur flera aspekter.

En Liebster blog award.
Liebster betyder käraste.
Sprid vidare till fem andra bloggar
med färre än 200 följare,
som ger dig någon form av glädje att läsa!

Jag fick nu uppdraget att sprida den vidare till 5 andra bloggar.


Tove med bloggen Det goda livet. Hon strävar efter att bli självförsörjande fast hon bor i förorten. Hon odlar massor och har höns och ankor. Fyndar nästan alla sin prylar och kläder på loppisar eller bytardagar.


Bli rik i ditt liv. Strävar efter att leva klimatsmart och nerväxlat. Hon kände att hon ville styra mer över sitt liv, sin tid, sin konsumtion och sitt avtryck i miljön.


HemmafrunJ med bloggen hemmafrun. Har stöttat mig jättemycket och det känns som om vi känner varandra på riktigt. Hon skriver mycket om ekonomi och ger en massa fina spartips. Hennes motto är en sparad krona är en intjänad krona utan att behöva betala skatt.


Anki med köpstoppsbloggen. Hon hade köpstopp i ett helt år och skrev en bok om det. Jag som inte ens brukar klara av att ha köpstopp i en månad är djupt imponerad.


Fembarnsmamman. Eftersom jag är en före detta hemmamamma som vill bli hemmamamma igen så gillar jag att läsa om en annan hemmamammas liv.

3 kommentarer:

Esbe sa...

Du är värd den! Vet precis hur det känns att få sin första! =)

Keep on bloggin'

Bli rik i ditt liv!/Ann sa...

Tack så mycket, det värmer i vintermörkret!

fembarnsmamman sa...

Såg det här nu och vill tacka dig i massor. Så fin utmärkelse, det betyder mycket!
Är vansinnigt nyfiken på ditt surdegsbak, har jag kanhända missat receptet här på bloggen.