Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

tisdag 29 november 2011

Min önskelista

Kära Tomten i år har jag varit mycket snäll och ser därför fram emot mycket klappar. Fred på jorden, slut på svält, miljöförstöring, djurplågeri och mobbing vore bra men du är ju Tomten och inte Gud så det blir hårda klappar i år igen.Uppladdningsbara batterier. Den största och den näst största sorten.En brödrost. Våran böt vi med mamma och den är säkert över 20 år gammal. Den gör numera svarta skivor och brandvarnaren går igång varje gång vi rostar bröd.En gasolbrännare.En matkorg. Inte den på bilden, den var bara söt. Riktig god mat och gärna lite gotter med. En mjölkkanna.En porslinskanna med blommor på. Behöver inte vara den på bilden. En av våra glastillbringare ramlade ur diskstället en sen kväll och skrämmde slag på hela familjen P.
En radio som man vevar upp för att den ska gå, den har inga batterier utan går av handkraft.
En eller två kubik ved. Så familjen P slipper frysa i vinter och mamma P:s hela lön slipper gå till elräkningar. Peletspannesnubben som blev en solvärmesnubbe och kanske en pelletspannesnubbe har inte skickat kostnadsförslag än. Med hans fart har vi bytt uppvärmningssystem 2020.
En prenumeration på Camino. Den enda preumerationen jag har och vill ha kvar.En kaksnurra. Bilden har jag lånat hos Underbaraclara. Pengar. Tomten kan prata med maken innan Tomten handlar. Han vet vissa saker på min önskelista så det är möjligt att han har tänkt att köpa något. Tack.

3 kommentarer:

Jane Melander sa...

Du är värd varenda sak som du har önskat dig!

KRAM!!

Mårten sa...

Kaksnurran ser helt galet roligt ut, borde gå att göra nya som gör andra former än cirklar.

zwampe sa...

bra saker du önskat dig hoppas du får många av dom=)