Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

måndag 21 november 2011

Kuddfynd, Camino och Citygross

En av julklapparna till S sket sig i vasken. Hon ville ha färgade linser. Om man bloggade om ett företag skulle man få ett par gratis. Jag missade deadlinen med 3 timmar men hoppades och bad företaget om att jag skulle få ett par ändå. Vilket jag inte fick. =( Jag har nu tagit bort inlägget. Tjänster och gentjänster. Som tur är har jag en annan julklapp som jag kan ge S. Inte gratis, långt ifrån men ändå. Vi har 4 kuddar som jag har gjort i soffan i vardagsrummet. Eller vi hade 4 kuddar i soffan. En försvann spårlöst i samband med Ölands semestern i somras. Vi har nästan vänt upp och ner på huset efter denna kudde. M som var hemma själv hade killkväll en av kvällarna. Hade en av hans kompisar tagit med sig kudden hem?? Idag tittade jag in i L:s datagarderob och där längst in vid väggen, under bordet och bakom stolen låg kudden. =) Advenstpyntet är på plats och julstämmningen är på topp. Redan. Mycket tack vare L som gick runt och sjöng julsånger hela tiden när jag pyntade. Citygross har öppnat inne i stora staden. Jag var där häromdagen och köpte mat när jag jobbade. M har en före detta klasskamrat och en före detta jobbarkompis som fått jobb där så han ville åka dit. Så vi hade bestämt oss för att åka idag. Mamma kom och ville ta med mig ut och gå precis innan vi skulle åka så hon ville också följa med. Det är stort, fint och fräscht. Allt är inte billigt så det gäller att veta vad man ska handla precis som i alla andra affärer med. Dom hade littlest pet shop för 29 kronor så det köpte jag två till L:s paketkalender. Nu är det bara en sak kvar och den ska S göra. Det är att L och S ska gå på bio den dagen. Mamma köpte julklappar till L. Hon undrar vad jag önskar mig men jag önskar mig nästan inget i år. Några saker har jag på önskelistan men den kommer en annan dag. Jag skrev räkningar idag och den här månaden gick det ihop sig. =) Då betalade jag inte min Camino tidning. Jag har nästan inga tidnings prenumerationer längre men Camino har jag och den vill jag ha kvar. Jag tänkte flörta med mamma så hon ger mig den i julklapp. Vill du det mamma så får du räkningen när du passar L på onsdag??

När jag betalade räkningarna såg jag att dom drar L:s fritids denna månad med. =( Hon har inte varit på fritids på 2,5 månad men räkningen kommer en gång/månad. Jag skulle då ringa kommunen och be att dom slutar dra den. Autogiro kallas det. Men hemsidan och växeln har legat nere idag. =( Hoppas att vi får pengarna tillbaka men det tvivlar jag starkt på men hoppas kan man ju alltid göra. =)

4 kommentarer:

zwampe sa...

va duktig du varit som redan pyntat du e verkligen flitig:)

Jane Melander sa...

Jag håller verkligen med zwampe. Sedan att du kan sköta ekonomin så bra!

KRAM!!

Monica sa...

Har du facebook? Just nu kan man få en gratis ny sorts yougurt från Skyr där om man gillar sidan Skyr.

Jag har hämtat ut massor och de är rätt okej tycker jag. Inte alls som yougurt men gott.

Jane Melander sa...

Vad fint fönstret blev!