Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

torsdag 27 oktober 2011

Hjälp jag ligger efter!!!

Nästa lördag ska L ha sin spökfest. S ville inte ha någon, hon ska gå på krogen istället. =( Skit att ha barn som är 18 år!! Jag var helt säker på att Halloween var nästa helg. Men det är det ju inte det är nu i helgen!! Så nu blev jag superduper stressad. Huset ska pyntas, pumpan ska skäras, godis och pumpa ska inhandlas. Mina barn får inte gå bus eller godis. Jag tycker det räcker med att tigga godis vid påsk. Men vi firar Halloween genom att spökpynta och ha spökfest.

Pumpagubben är gjord


och står på yttertrappen. Det andra som lyser längre ner på trappen är en ljuslykta som jag gjort av en gammal konservburk.
Av pumpaköttet gjorde jag en pumpakaka med honungstopping. Jag hittade receptet hos Martha Stewart. Det skulle vara färskost i toppingen men det hade jag ingen så jag tog creme fraiche. L och jag har pyntat huset. Jag älskar pynt och L och S med. Vi har mest hemgjort pynt. Som till exempel händerna som jag gjort av gips. Jag hade en gammal diskhandske som form. Spökfamiljen som jag sytt av ett gammalt lakan. Dom har ögon målade med självlysande färg. På det andra bordet i vardagsrummet står det tre köpta ljusstakar tillsammans med en fruktskål som jag gjort av en gammal lpskiva. Fler husdjur har vi också fått. Som dom här spindlarna som L och jag gjort i papper. Och dom här spindlarna som jag sytt. Jag behövde krukorna som jag planterade smultron i i våras. Jag har bara två stora krukor och nu vill jag ha dom på trappen med granris och min boll i. Jag fick en stor korgliknande kruka av svärmor för ett tag sedan och idag letade jag reda på den. Jag planterade om smultronen till korgen och fick tillbaka mina krukor. Bollen ligger redan på plats. Nu ska jag bara ut i skogen och plocka ris så fort jag hinner. Bakat har jag också gjort. Min och S favorit sirapslimpa. Så gott med hemgjord smör och hemgjord marmelad. =) Två saker har jag också hunnit med att sälja. Espressobryggaren köpte vi för några år sedan. Jag fick för mig att jag bara skulle ha den. Gångerna vi har använt den kan jag räkna på båda händernas fingrar. Jag ville ha 100 kronor och fick 120 kronor. =)L:s urvuxna skelettdräkt är också såld. För 30 kronor. Så nu har jag 250 kronor till nästa husrenovering. 250 kronor till så ska nästa grej bestämmas och inhandlas. =)

1 kommentar:

Zwampe sa...

du har fullt upp du=)