fredag 2 september 2011

Mycket just nu

Är inne i min intensiva jobbperiod just nu. Maken har tagit på sig massor på jobbet och tycker därför att han varken har tid eller ork att göra något hemma. Han tar med sig jobbet hem för han inte hinner klart på jobbet. När han inte jobbar så vill han ta det lugnt. Det kan jag förstå. När jag jobbar finns inte jag hemma och sköter rulljansen med laga mat, diska, skjuts hit och dit, plockning och tusen andra grejer. Ett bra tillfälle för maken att börja sakna mig hemma. Man saknar inte kossan förens båset är tomt. Maken har skaffat en ny kossa. S. S gör allt när jag är borta, så maken märker nog inte ens när jag jobbar. =( Allt blir ju serverat ändå.
När vi åkte hem från Öland fick bilen ett felmeddelande + att det var dags för någon xxxmilservice. Igår var tiden. Bilen hade massor med småfel och stora fel. All lagning skulle gå på 24.000 kronor!!!!! TJUGOFYRATUSEN KRONOR!!!!! 3 av mina månadslöner!!! Eller 24 extra jobbkvällar. =( Tror inte bye bye blir till nyår, snyft. Maken säger att några av lagningarna kan han göra själv. S säger att en kompis till henne går sista året till bilmek och att dom har massor med praktik. Han kan laga vissa saker tror S. Så jag hoppas hoppas hoppas att vi får ner det till typ 100 kronor. Förutom massor med jobb så har jag haft ett extra hus och en katt att ta hand om också. Grannarna är på semester. Men dom kommer hem idag. Jag är till råga på allt dunderförkyld. =( Så så värst mycket pengasparande hemmamammejobb har det inte blivit.
Äppelpåsarna till ridstövelbytet som har stått på altanen, har ruttnat. Jag fick tag på nya äpplen via Facebooks bytarsida. Mamma var snäll och åkte och plockade dom i tisdags kväll när jag jobbade. Men hon med ridstövlarna har nog lika mycket att göra som jag. Hon hinner inte koka mos och vill inte ha äpplen längre. =( Hon vill ha något annat. Skrev lite andra förslag så vi får se om hon nappar.Jag får plocka all sallad jag vill till djuren hos grannen där jag varit husvakt. Sen fick jag plocka lite dill. Det har jag hängt på tork för att ha dillkrydda i höst vinter med. Jag gör dipp på torkad dill. En av mina älskade jobbarkompisar ska vara tjänstledig fram till sista december. Jag gav henne en kruka oregano från trädgården som avskedspresent.


På posten kom två trisslotter gratis från? Ingen vinst tyvärr.Sen kom en påse kaffe från Löfbergs lila. Tack Anonym för tipset.


Ett Facebookbyte har jag hunnit med också. Jag hade en påse bullar och en burk ananasmarmelad och fick

en crosstrainer. =)

1 kommentar:

Anonym sa...

240 jobbkvällar kan det väl inte bli? Det skulle innebära att du tjänar bara hundra kronor per tillfälle och det kan väl inte stämma?

Veckans sparade pengar

Glömde förra veckan så här är två veckor.   1 Sytt ett till kaffefilter.  2 Sytt en skålmössa.  3 Sytt en nötmjölkspåse.  4 Satt en sats äpp...