Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

fredag 16 september 2011

Frukt och oskyldig

Jag gillar allt som är gratis, om någon nu har missat det. =) Idag hittade jag två sidor till med gratis saker. Gratis frukt i detta fallet. Den ena finns på Facebook här. Mitt landskap fanns med och det var en som skänkte både plommon och päron, helt gratis. Så nu har jag kommenterat om var och hoppas på svar. Inga mer ekologiska bananer på ett tag här ska ätas närodlad frukt. =) Den andra är en fruktkarta på var man kan plocka frukt på allmänningar. Där fanns också mitt område med, äpplen denna gång. =) Den sidan finns här. Maken har legat och sovit i någon sorts feberyra influensa i 4 dagar. Han har bara gått upp och petat lite i maten. Bra bantningkur som kanske inte är att rekomendera. Idag har han börjat vakna till liv och skällde på stackars Skutt kanin. Maken tyckte det luktade kaninkiss och skällde på Skutt (som är rumsren men bara instängd i buren på natten) att hon kissat på golvet. Vilket hon inte hade, det är min äppelcidervinäger som numera inte luktar lim utan kiss. Kaninkiss. Sists luktade den fotsvett. Jag vet inte vad som är bäst. Fotsvett eller kaninkiss. Får se hur slutresultatet blir denna gång. Den har ju i alla fall en vinägermoder i sig.
Jag är trött på sjukdom så idag har jag bäddat rent alla sängarna. Till och med överkastet är tvättat. Alla sängkläderna är vädrade ute länge länge. Jag har sprayat med Tea tree i hela sovrummet för att ta död på alla baciller. Jag böt till mig en större säng till S. Då var hennes överkast för litet (bäddmadrassen är också för liten så den är ute på en efterlysning nu annars ska jag köpa en större nästa Ikea besök) så jag böt till mig ett överkast. Som var till en dubbelsäng och för stort. Så maken och jag fick det. Det blev väldigt bra. Egentligen har vi blått tema i sovrummet men vi har lite lila inslag. Lamporna och blomkrukorna är lila och nu alltså också överkastet. Tyvärr passar inte mina jeanskuddar nu. Jag kom på att jag inte bara skulle ha blomkrukor i köksfönstret så nu har jag ställt dit en kaffekanna i porslin (nästan längst till vänster) och en svart tekanna (trea från höger). Observera min rivjärnslampa i mittenfönstret och dom hemgjorda hängkrukorna gjorda av konservburkar.L:s högsta önskan just nu är att få en tax som ska heta Korven. Hon vet inte vad The secret är men kör med det ändå. Då ska man tänka det man vill ha eller det man vill ska hända. Man kan också göra ett collage eller en bild att sätta på väggen så ens undermedvetna ser bilden varje gång man är i rummet och sen händer det. Det kör alltså L med. =) Hoppas det hjälper för jag skulle också kunna tänka mig en liten korv. =)

1 kommentar:

Hemmafrun J sa...

Appropå Gratissaker! Jag fick igår från Lindt "välkommen över till mörka sidan" Men jag har däremot inte fått några utlovade chokladkakor som skulle skickas ut i augusti! Undra om det har kommit bort för mig? Har du fått? Eller är de bara sena?

Keep up the good work!

Kram Hemmafrun J