torsdag 25 augusti 2011

Slipper inte Tre och vårdnadshavare

Det kom ett brev från Comviq till mig idag. Eller det var egentligen inte till mig. Det var till min mamma eller pappa. Det stod nämligen till vårdnadshavare och sen mitt namn på det. Jag visste inte att jag var omyndigförklarad av Comviq. S har varit på läger och sovit över. Maken har varit på kurs och sovit över. Inatt klockan 3 slutade mitt Tre abonemang att fungera och skulle bytas till Telia. Vilket jag visste men inte tänkte på. Jag stänger alltid av mobilen på natten utom när något av barnen sover borta eller är ute sent. Imorse när jag gick upp och tittade om S hade sms:at stod det något om ogiltigt usimkort. I med det nya. Men det gick inte ändå. Efter många försök kom jag på att min mobil säkert är operatörslåst till Tre. Fram med M och S första mobil.Där gick simkortet. Ringde Telia som sa att mobilen säkert var operatörslåst och att jag var tvungen att ringa Tre. Vilket jag gjorde. Dom skulle skicka en kod som jag kunde låsa upp mobilen med. För 350 kronor!!! =( Jag älskar min mobil så jag vill gärna ha kvar den. Jag är inte värst kräsen men M och S första mobil är inte så värst. Jag följde med L till fotbollsträningen igår. M skulle fixa kvällsmat till oss tre och jag fick inte vara hemma. L vill helst inte att vi ska vara kvar på träningar och sånt. Dom flesta andra barnen går dit själva och hon har börjat känna på det. Alla i hennes klass går till och från skolan själva med och det vill L också göra men maken och jag tycker hon är för liten. Jag åkte hem från träningen men var förvisad till källaren. M hade varit och handlat maten också. Det blev lax, potatis, sparris och sås. Till efterrätt blev det färskostar. Bytt saker har jag också gjort. =) Ett bord och två stolar som vi köpte för 50 kronor begagnat för flera år sedan. Det står på altanen men ingen sitter där.Böt jag mot en bal med toapapper. Jag kunde inte låta bli. Det blev Lambi den här gången och M, S och L dansade glädjedanser. =)En barngrupp som vi köpte begagnat för 100 kronor för flera år sedan. Den har stått i först lekrummet, sen L:s rum och nu i lekstugan. Ingen sitter i den heller. Dom ligger i puffen som också är i lekstugan.
Böt jag mot 3 kaffepaket. Löfbergs lila det enda maken säger att han dricker.Ett indiantält och en hög med klossar som ingen leker med och ingen ville ha kvar.Böt jag mot en jättesöt kaffeservis. =) Vi har kaffekoppar men dom är av 3 olika modeller. Här var det 12 koppar och fat, 12 assietter, gräddsnipa, sockerskål och kaffekanna. Ursöta. =)På posten kom ett gratis skärmskydd till M för jag bloggade om dom. Sen kom deltagarlistan till prova på gången i Simple living som jag ska ha. 4 stycken tjejer. =)

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

 1 Lagade Izzys ena leksak som gått sönder.  2 Hittade en hög med övervintrade morötter när jag rensade ena sålådan.  3 Vi började få slut p...