torsdag 18 augusti 2011

Mera byten och inga byten

Lammskinnen hörde av sig, hon har ångrat sig. =( Så det blev ingen whiteboardtavla till L. =(
Mireille tyckte att jag skulle ta tvättmedel eller liknande som byte. Det var en bra idé. Tack.Jag hade ett regnställ efter L.
Som jag böt mot en förpackning tvättmedel, sen fick jag med en matta på köpet. =)
En påse bullar och ett kaffepakethar jag bytt mot 3 Allistair Maclean böcker till maken och M. Det gäller att hålla maken glad så han hjälper till med mina projekt och byten och annat. =) Imorgon ska jag iväg på 3 nya Facebook byten. Idag har det varit fullt ös medvetslös och det kommer bli ännu värre imorgon. På lördag kommer ett fjärde byte hit. Sen väntar jag på tid för ett femte byte. Sen hoppas jag det blir ännu flera. Jag har sparat 5 kassar med leksaker efter L som jag tänkte sälja på en bytardag i höst. Jag har kvar lappar sen förra året så det är bara att märka och lämna in. Problemet är bara två: ett jag jobbar inlämningskvällen =(. Två: maken tar bilen och ska lämna husvagnen hela den helgen. Det som är bra är att jag är ledig på själva bytardagen i alla fall så jag kan åka och fynda om jag får låna en bil. Vilket jag måste göra i alla fall, annars kommer jag inte till och från jobbet. Sen har jag en massa saker som jag vill ha/behöver som jag tänkte slänga ut en efterlysning på. Jag har så mycket att göra på mina lediga dagar att jag verkligen skulle behöva vara ledig jämt. =)
Groddhinken är framtagen igen. Nu måste jag bara köpa fler frön för dom sista fröna är i hinken nu. Vi har en gul blomma i trädgården som sprider sig som ogräs. Jag har flyttat dom jag vill ha framför trappräcket. Dom andra försöker jag skänka bort på Facebook. Inget byte, bara att komma och gräva (då slipper ju jag gräva så jag tjänar på det ändå ;)) En jobbarkompis till mig såg det så hon kom på förmiddagen idag och grävde och fikade. S hade bakat sin äppelkaka igen. Återvinning har vi lämnat. Där hittade jag en cdhylla och en vägglampa. Månadshandlingen på Willys är avklarad. Där fick jag två påsar nötter gratis. =)

1 kommentar:

Anonym sa...

hej,kikar in.
fina byten!

Veckans sparade pengar

 1 Lagade Izzys ena leksak som gått sönder.  2 Hittade en hög med övervintrade morötter när jag rensade ena sålådan.  3 Vi började få slut p...