Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

torsdag 23 juni 2011

Helt fel dag

Att få för sig att åka och handla på köpcentret på andra sidan stora staden. Det är visst en helg som heter midsommar imorgon och just när vi skulle åka hade folk slutat jobba och var på väg till sina midsommarfirande. Bilar, bilar och köer, köer överallt. Inne på det stora köpcentret var det nästan inga folk alls. Så äreendena där gick rätt fort. Vi hade nästan inga affärer att gå till heller. Hobbyaffären där vi köpte resårband och kedja som jag ska ha till ett projekt ihop med dom stora konservburkarna jag köpte häromdagen. Lagerhaus där jag fick presentkort av S på morsdag. Där köpte jag två kökshanddukar som jag sydde om till hänge för den nya paradhanddukshållaren. Hållaren och hyllan över är gjorda av hyllan jag böt till mig på Facebook för ett tag sedan. Jag köpte även en godisskål och en trasmatta. Jag har gett upp att få fler trasmattor via Facebook byten. Djuraffären, vi hade slut på mygglarver. På vägen hem åkte vi till återvinningen, till Lantmännen (köpte hö och kattmat till sköldisarna).
Sen åkte vi till Coop och det var också helt fel dag. Jag tror nästan hela stora staden var där och handlade samtidigt som oss. Där kompletteringshandlade vi lite till vårat midsommarfirande på lördag. Sen drog jag igång att vi 4 sköterskor som jobbar imorgon kväll ska ta med varsin sak så vi också kan mysa lite på kvällen. Jag skulle ha med ost till ost och kex så det har jag också köpt. Jag hämtade också ut helt gratis fil och milda margarin. Jag hämtade också ut ett paket med en godiebag som jag vann i en tävling hos Mariabingo. På posten kom det en trisslott för att jag bloggat om Tidningar24.se. Sen kom 4 chokladkakor helt gratis från Pointshop för att jag förlängde. S köpte ett par solglasögon och ville ha ett fodral till så hon sydde ett.Mitt konservburksprojekt kan nu börja för steg ett är gjort. Burkarna är tomma och urdiskade. 7 påsar med bambuskott och 13 påsar/burkar med annanas till frysen blev det. Grattis till ankbebisarna Tove. Jag kan inte kommentera, jag vet inte vad det är för fel. Tre hade inte avslutat abonemangen. Jag ringde idag igen för att kolla och blev vidarekopplad till han som la på luren i måndags. Kudntjänsten som svarar på alla mail inom 72 timmar har nu när det gått 75 timmar fortfarande inte svarat. Han frågade om jag lugnat ner mig nu. Sen sa ha att han avslutade våra abonemang men det var tre månaders uppsägningstid och jag svarade att vi tar det då. Då frågade han varför vi ville avsluta och skaffa kontantkort. För nu kunde vi inte skaffa dom innan dom tre månadernas uppsägningstid var slut men vi var tvungna att skaffa någon innan tre månader annars kunde vi inte ringa. Jag svarade då att jag aldrig ringer och att M snart får ta hand om sitt eget abonemang. Då skulle han kolla en grej och återkomma. Det går tydligen inte att M övertar abonemanget så efter tre månader så ger dom hans nummer till någon annan om vi inte tecknade ett nytt abonemang på 6 månader för då skulle dom föra över M:s mobil på M. Så det slutade med att abonemanget inte är avslutat, jag ska ringa på måndag igen när jag vet om M vill ha kvar sitt nummer eller inte. Som det känns just nu är det värt att byta nummer bara för att slippa Tre. Eftersom jag jobbar imorgon så från oss alla till er alla en riktigt god och glad midsommar.

1 kommentar:

Det Goda Livet: /Tove sa...

Jag har också haft prioblem att kommentera, det är blogger som är pantad! Du får komma förbi med lilltjejjen och kolla in ankebäbisarna om du vill. Se är så söta!