onsdag 1 juni 2011

Fullt upp

I måndags innan jobbet (när annars) var jag på ett Facebook "byte" till. Det var egentligen inget byte för hon ville inte ha något. Men jag fick 2 fulla kassar med kläder och smycken till S. S tog det hon ville ha. L fick också en solskärm och en massa smycken. Sen delade jag upp resten i två högar. En hög som ska bytas på Facebook. S kläder är redan utlagda där och det är en som är intresserad. Resten kommer jag att ge till Myrorna. Eventuellt ska jag iväg på ett till byte idag, men hon har inte hört av sig än. Sen väntar jag på ytterligare 2 byten som ska höra av sig, förutom hon med kläderna. Månadshandlingen på Ica blev avklarad igår. Sista handlingen för månaden och dags att summera maten för maj månad. Skulle jag uppnå målet med 2750 kronor max? Ja det skulle jag, maten i maj gick på 2684 kronor. Bra jobbat! I juni hade jag tänkt att målet skulle vara att maten skulle gå på max 2500 kronor men jag tror jag hoppar det. Med både midsommar och student känns det som om det är dömt att misslyckas redan från början. Hade kupong på gratis ketchup och gratis Findus deli som jag plockade ut igår. På posten kom det en rulle hushållspapper och en hållare till det gratis från Edet.Sen kom det en liten duschcreme och en ännu mindre massageolja från Godiebag.

Jag kör varannan dags jobbande just nu och har fullt upp på mina lediga dagar för att hinna ifatt och gärna hinna om med hemarbetet. Förutom handlingen så stod bakning på schemat igår. Sirapslimpa, källarfranska och rostbröd blev det. Det fungerade inget bra att lufttorka korvar. Dom möglade. Så svärfar fick bara salsichan när han fyllde. Men den tyckte han var jättegod så jag gör nog en sats till av den och ger honom som kompensation. En tur till bybiblioteket har jag också hunnit med. Det blev bara böcker till L denna gång. Två annonser i den lokala tidningen har det också blivit. En under köpes som kommer in på lördag. Maken vet inte om det än. Och en dagens ros som kommer in på onsdag dagen innan L slutar skolan och hennes sista dag på fritids. I alla fall på det här fritidset. Sen får hon börja storfritids. Så rosen går till L:s ena fritidsfröken. Istället för en present så kör jag med uppskattning.


En stor rosbukett till världens bästa M på X. Med tre barn har det passerat en hel del fritidsfröknar genom åren och du är helt klart bäst. Vi kommer att sakna dig. Många kramar.

1 kommentar:

Lairama sa...

Vad smart med Facebookbyte! Hur går det till? finns det någon speciell "bytargrupp"?

Veckans sparade pengar

Glömde förra veckan så här är två veckor.   1 Sytt ett till kaffefilter.  2 Sytt en skålmössa.  3 Sytt en nötmjölkspåse.  4 Satt en sats äpp...