Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

söndag 12 juni 2011

Dagsutflykt och tjänat pengar

Annonsen i den lokala tidningen gav en såld cykel och 300 kronor i handen. Jag hade ju hoppats att allt skulle bli sålt och att det skulle bli 1025 kronor i handen. Men cyklarna står ju inte ivägen så en ny annons nästa månad kanske ger mer. Eller dom står egentligen i vägen men om man kisar ser man dom nästan inte.
En gång/år åker vi till det stora vattentornet inne i stora staden och äter glass. Vi brukar åka dit på skolavslutningen men i år hade vi inte tid till det. En massa saker skulle fixas till studenten. Så igår fick vattentornet besök av nästan hela familjen P. M var helt slut efter att ha varit vaken ett dygn så han var hemma.


Uppe på hatten finns aqua nova. Där finns lite vattenexperiment som man kan göra. Det brukar kosta skjortan att gå in där. Men igår var det gratis så såklart gick vi in och experimenterade. Idag har S och jag varit på ett Facebook "byte". Två mjukisdjurstolar, en sköldpaddsmjukis och en stor mjukis. Inget byte ville han ha så helt gratis.
L har varit på kalas. Jag går fortfarande efter Hemskänkt och gav två böcker som L aldrig läst.Det var djurmaskerad så S målade L till kanin. Öronen är från Liseberg när vi var där för 100 år sedan.Svansen gjorde S av ett band och vadd som vi hade hemma.

Maken har sågat och sytt om rullgardinen som satt i sovrummet så att den numera passar och sitter för köksdörren. En sak som är borta från att göra om listan. Säkert ett par hundra kvar. Jag vill fortfarande ha två trasmattor till sovrummet istället för lammskinnen och en trasmatta till på kontoret. Jag har ingen lust att betala så idag har jag lagt ut ett regnsställ och en overall som L har vuxit ut som Facebook byte mot trasmattor. Nu hoppas jag någon nappar.

Inga kommentarer: