Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

lördag 16 april 2011

Familjeråd

För flera år sedan läste jag en bok om någonting. Kommer inte ihåg vad det var. Men där stod det att man ska ha familjeråd varje vecka. Så vi började med det. Det var bara jag som var tänd på idén så efter ett tag slutade vi med det. Men så tyckte jag att vi skulle börja igen. Så nu har vi det ungefär varannan månad. M har varit i Norge 3 månader så nu var det ett bra tag sedan vi hade det sist. Men idag hade vi ett. Det vi tog upp denna gång var:


* Sommar: S och maken vill åka till Västkusten med mitt hatobjekt husvagnen. L vill åka till Gröna lund. M vill inte åka någonstans. Förra sommaren var han husvakt så det blir han i år igen.

* Parken Zoo: åker vi alltid på på midsommar men inte i år. Vi känner oss mätta på Parken Zoo och ska åka till Gröna Lund istället.

* Midsommar: åka till en vanlig midsommarstång

* Solarium. S önskade sig ett solarium när hon fyllde 15 år. Vi hittade ett billigt begagnat. Men rören behöver bytas och har behövt bytas i 3 år snart. Vi ska ha kvar det och byta rören.

* Påskbord: köpa eller egen sill, egen. Lax eller inte? lax.

* Studenten: M tar studenten i juni vad ska vi bjuda på och när? Lunch eller eftermiddagsfika, smörgåstårta och tårta.

* Rensa. Gör jag hela tiden men ingen annan, men ingen annan ville det heller.

* Lokala tidningen: ha kvar.

* Valborg: grilla och bybrasan.

* Toapper: har Lambi idag för premierna men går åt minst en rulle om dagen så det blir dyrt. Jämföra priser och byta till ett billigare. Bara det inte känns som sandpapper.

* Pool: har vi en som är trasig och nött både här och där. Vi ska ha kvar den tills den pajjar helt.

* Filmer: slänga eller ge bort dom vi inte vill ha kvar.

* Familjebowla: ja men vi måste åka till badhuset också och lära L simma.

* Leksand och köpa knäckebröd: Nej dalahästarna får klara sig utan oss i år, vi tar Wasa bröd istället är närmare.

* Rundan runt: inget
Maken har ägnat en stor del av dagen med sköldpaddornas nya akvarium. Han har varit till bygghandeln och köpt lekablock, en spånskiva och en frigolitskiva. Som är bordet. Sköldisarna älskar sitt nya hem och simmar runt som galningar. 1200 kronor har akvarium, sand och "bord" kostat så det blev en dyr räddning.

1 kommentar:

Anonym sa...

hej.
Filmerna kan du skicka till mig ,eller så kan du själv lägga ut de på tradera och få en peng för de där.