Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

söndag 5 december 2010

Presenter

Idag fyller min älskade mamma år. Jag körde på temapresenter i år. Hon gillar Elvis Presley. Så temat blev Elvis. En Elvis tårta. Oblaten är köpt på Tradera.Spishandduk med Elvis och en cd skiva med Elvis.
Sen har jag gjort en kruka med Elvis.Jag gjorde solvin i somras. Det ska stå fram till december så igår tappade jag upp det. Mamma har ibland pratat om solvin som min farmor gjorde som var så gott. Så jag tänkte att jag provar att göra jag med. Mamma fick en flaska solvin med. Vi provsmakade det igår. God blåbärssmak och bubblig men inte så mycket alkoholsmak. Hon fick även 3 små tepåsar. Mamma gillar te och dricker nog ett par koppar om dagen. Sen när hon har syjunta dricker dom alltid te.S upphör aldrig att förvåna mig. Både hon och jag har varsin av L:s bebisstrumpor som mobilstrumpa. S har nu tröttnat på sin. Hon tog ett rött tyg och lite svart spets som låg i syrummet och sydde en egen mobilstrumpa. Jag blir så stolt över henne. Att min livsstil, man tager vad man haver och allt det där har smittat av sig på henne. Fast samtidigt blir jag lite avundsjuk att hon kommer på så många bra grejer. Men så hoppas jag att hennes påhittighet ska smitta av sig på mig.
När vi var hos mamma och pappa fick jag två gamla lakan med jättefin spets av mamma. Det är bra att ha en mamma som sparar på allt. Vad jag ska ha lakanen till kommer en annan dag. L har missat julkalendern två dagar. När jag har sagt att nu är julkalendern har hon inte velat titta. Men så föreslog jag att hon kunde titta på svtplay på julkalendern idag. Hon såg avsnittet från den 3/12 men sen ville hon inte se mer. För hon fick syn på att massor av hennes favoritprogram fanns på play. Charlie och Lola, Sagor från zoo och Hemliga klubben bland annat. Svt play är verkligen super. Förra söndagen jobbade jag och då missade L och jag ett av våra favoritprogram. Djursjukhuset, men vi såg det på svtplay. Maken hade svårt att säga nej när en telefonförsäljare från Viasat ringde för någon månad sedan. Han tyckte att vi skulle ha Viasatondemand för 99 kronor/månad och maken tackade ja. Då ska man kunna titta på programmen när man vill ungefär som svtplay alltså. Problemet är bara att nästan inga program finns. Vi betalat alltså 99 kronor i månaden för ingeting. Försäljaren tyckte också att vi skulle skaffa viasathd. När maken sa att vi inte har någon hd tv. Vi har en vanlig gammal tjocktv, höll försäljaren på att svimma.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Då får vi se till att Du kommer hit.... på lite julkakor framöver kanske ;-)..... så ska jag visa vad jag gjort med mina gamla ärvda spetslakan. Det passar dig på så vis att det är gratis. Det man behöver har alla hemma och så ska man tigga till sig en annan sak. Det blir då en rullgardin för syns skull ;-)


/ Airam

Anonym sa...

vad sökte du på tradera för att hitta oblaten?
Jag hittar inget när jag skriver oblat?