fredag 31 december 2010

Gott Nytt År

En stor del av kvällen ska jag tillbringa på jobbet. Så min nyårsmiddag blir trolitgvis det vanliga, en macka. Jag jobbar med en vegetarian, ett hälsofreak och en som går på någon sorts diet. Vi pratade lite löst om att vi skulle köpa mat eller ta med oss något gott men det rann ut i sanden. Jag tar med en macka så får jag se vad kvällen erbjuder.
Maken, L och M ska troligtvis äta köttbullar men jag har kassler och ett paket vispgrädde i nödfall. Vi brukar äta kassler med potatisgratäng på nyår. S och hennes kompis ska hämtas av mig efter jobbet och ska fira in nyåret hemma med oss. Så det blir barnchampange, champange och min älskade make hade köpt röd jordgubbschampange till mig. Det blir bara ett glas för jag jobbar hela helgen.
Nyårslöften då? Det känns som om nyår inte är komplett utan löften. Förra årets löften var:
* Gå ner 15 kilo i vikt.Behöver jag fortfarande göra. Jag fattar inte varför alla fettceller älskar min kropp så mycket att dom vägrar lämna den.
* Skaffa solvärme. Pengarna sitter på kontot, vi ska ringa firmor och jämföra priser efter helgerna.
* Komma ifatt på servicekontot.Inte riktigt.
* Bli mer positiv.Jag försöker tänka mer positivt men det är svårt.
Årets löften då?
*Inget nyår utan löftet att gå ner i vikt, 15 kilo närmare bestämt. Något år ska det väl lyckas.
* Skaffa solvärme.
* Skaffa duschvärmeväxlare.
* Fortsätta byta ut mer mat mot ekologisk.
Från oss alla till er all ett riktigt GOTT NYTT ÅR.

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

Glömde förra veckan så här är två veckor.   1 Sytt ett till kaffefilter.  2 Sytt en skålmössa.  3 Sytt en nötmjölkspåse.  4 Satt en sats äpp...