Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

tisdag 12 oktober 2010

Månadens sötsak - höst - varm choklad

Månadens sötsak är höst. Höst för mig är att sitta inne och kura med en kopp varm choklad. Brinner brasan eller ett ljus är det gott med "grillade" marsmallows till. Vill jag lycka till det använder jag riktig choklad som jag smälter i lite mjölk. För ännu mera lyx har jag i vispad grädde och en marsmallow. Jag toppar med lite kanel, kardemumma, socker bladning. Jag har en burk stående på hyllan med blandningen klar. Dom godaste chokladerna tycker vi att mintchoklad och chili är. Chilin är beroendeframkallande, i alla fall som varm drickchoklad. Har man väl smakar riktig choklad så vill man aldrig ha oboy mer.
Till en kopp behövs. 2 dl mjölk
4 rutor choklad av typen mintchoklad eller chili eller vad man nu gillar
vispad grädde
marsmallows
kanel, kardemumma, socker blandat
Värm mjölken i en kastrull och vispa ner chokladen. Vispa tills chokladen smält. Häll upp i en kopp och toppa med grädde, marsmallows och kryddor.

1 kommentar:

Ann sa...

Åhhh! vad gott! Borde vara förbjudet att lägga upp såna där frestande recept så här i början av veckan :-)