Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

måndag 11 oktober 2010

Maken skickar argmail

Det brukar bara vara jag som skickar argmail men maken har skickat ett. Jag tror kanske att det kan vara hans första. Min epost hos Telia fungerar fortfarande inte. Vi har outlook express som all epost går till. Hotmailen kommer dit som vanligt. Alltså är det Telia det är fel på. Det har varit fel i snart en vecka. Varje gång jag ska läsa eposten får jag gå in via Telias hemsida. Är det med en länk eller bild i ebrevet så syns inte bilden. Länken går inte att få fram. Mest strul och jobbigt alltså. Makens epost fungerar som den ska så det är inte programmet det är fel på. det är Telia. När jag chattade med dom förra veckan fick jag svaret att dom inte har någon support för eposten. Konstigt eftersom det är deras tjänst. Maken blev så förbannad när han hörde det att han skickade sitt argmail.
Jag försöker få hjälp med E-post funktionen.
E-posten hämtas inte till min hustrus inloggning medans det fungerar bra på min. Vi använder Outlook Express och har kontrollerat inställningarna på alla tänkbara sätt. Vi har använt Telias suportassistent vilken inte indikerar några problem. På Webb mail finns e-post medans det inte kommer till Outlook.
Vi har även konto i Hotmail som finns i programmet vilket fungerar utan problem för min hustru. Det är inget alternativ att gå ut på webbmail på grund av att tjänsten uppenbarligen inte fungerar som den skall. Att från er sida hänvisa till en betaltjänst när det gäller frågor av detta slag anser jag inte relevant då det uppenbarligen ligger något annat bakom felet än funktionen i programvaran.
Vänligen hantera detta ärende såsom en felanmälan på er E-post tjänst och inget annat.

Telia har svarat. Men vi fick inget svar.
Tack för din förfrågan.
Den kostnadsfria support vi har för e-post som rör andra leverantörers e-postprogram, t.ex Microsoft Outlook, Outlook Express, Windows Mail eller liknande är de guider vi har på vår hemsida: http:/­/­www.­telia.­se/­guider
På vilket sätt fungerar inte e-postadressen via webmail? Vänligen återkom till oss med inloggningsuppgifter för e-postadressen och det felmeddelande du får så felanmäler vi det
.
Vi har alla Telias tjänster. Vi har telefon via bredbandet, vi har tv, vi har datorn. Så kan man inte få hjälp när man behöver det. Är det för att Telia är för stora eller för att dom ägs av staten?
Jag har jobbat hela helgen. Bra på det viset att jag har blivit mer sporrad till att vara hemma igen. Vi hade jättetrevligt men jag känner att jag vill vara hemma. Sen att L suckar och säger måste du jobba mamma varje gång gör det ännu värre. Jag fick 2 påsar äpplen av min snälla jobbarkompis. Hon hade tiggt dom av sina grannar. Nu måste maken bara bygga min mustapparat eller så får jag plocka fram råsaftcentrifugen igen. Jag har jämfört el och tv abonnemang När fotbollssäsongen är slut så får inte Viasat ha säsongskortet längre. Alltså behöver vi inte ha alla kanaler längre. Om vi bara tar kanalpaket underhållning och barn så sparar vi 210 kronor/månad. Om vi tar bort Telias kanaler på tv:n i källaren sparar vi ytterligare 99 kronor. Varför ska vi gynna dom när dom inte gynnar oss? Vi har haft rörigt elpris fram till nu. Men när jag jämförde elen idag så var den rörliga elen 4,35 öre dyrare/ kilowatttimme än den fasta 3 åriga elen. Så jag har bundit elen på 3 år. På torsdag har energicentrum gör din egen el dag. Maken såg det i tidningen och sa att han skulle gå. Helt förvånad? Vad har tagit åt honom? Vad det än är så är jag glad över det så jag hoppas det fortsätter. Jag har gått och lämnat och hämtat L på skolan. det du mamma! Jag som är världens lataste och brukar ta bilen till grannen. L blev så sur att jag gick och hämtade henne att hon bet mig i armen! Hon brukar aldrig bitas! Efteråt var hon jätteångerfull så jag hoppas det var en engångsföreteelse. Jag fattar inte vad det är med mina skott! Dom brukar växa så det knakar men inte den här gången. Dom på bilden har stått i 2 veckor och då brukar dom vara både klara och slut. Svärmor och svärfar var barnvakter till L i fredags när jag jobbade. Jag bakade svärfars favoritbröd så han fick sin julklapp denna månad med. Recept finns här.När jag jobbade igår hade maken och L pysslat. Toarullegubbar. Skutt kanin har fått ett gosedjur. Hon brukar ligga bredvid den. Om någon klappar grisen istället för henne blir hon svartsjuk och springer det fortaste hon kan in i grisen för att putta undan den. Jag är inne i en rensperiod igen.
Idag har jag rensat alla skåp och lådor i köket. På bilderna är speceriskåpet före och efter. Det försvann en massa grejer till återvinningen. Jag gör inte ris i frutti i burkar till frysen längre så alla ris i frutti burkar försvann bland annat. Sen slängde jag en förpackning linser. Jag köper linser för att vi ska äta det och bli ekonomiska, miljövänliga och hälsosamma. Men det smakar lika illa den här gången med. Precis som alla andra gånger före. Det enda som försvann till loppislådan var mina gamla muffinsformar i plåt. Jag gör nästan aldrig muffins och gör jag det är det oftast kladdiga som det måste vara pappersformar till. Jag har fått för mig att jag vill stå på kyrkans loppis i slutet av oktober. Det kostar 50 kronor bordet och pengarna går till rädda barnen. Jag kör med övertalning på S men än så länge vägrar hon att stå med och jag vill inte stå själv.

1 kommentar:

Ann sa...

Telia är värdelöst.ursäkta att jag säger det.Känner igen allt, hos oss tog det ett år(!!)innan de ville komma hit och fixa bredbandet. trots att vi ringde varje månad. De har helt missat budskapet: är man stor måste man vara snäll!