Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

torsdag 26 augusti 2010

Odödliga fiskar och vart växer mango i Sverige

Jag var till Coop för att lämna in Tradera paket. Schenker är bra på det viset att man inte behöver köpa frimärken. Men inte bra på det viset att man måste åka till Coop för att lämna in paketen. Som var 5 till antal. Varav en jättestor. S klädpaket låg i kartongen efter min fruktsvamptork. När vi ändå var på Coop gick jag in och skulle köpa krabba. Makens och min 20 åriga bröllopsdag närmar sig med stormsteg. Stackars maken! Dagen ska "firas" som jag vill så vi ska åka till Leksand och köpa leksandsbröd. Jag älskar fabriksförsäljningar.
När vi ändå är uppåt och åker igenom Borlänge ska vi stanna hos en privatperson och köpa konserveringsburkar. 100 - 150 burkar för 500 kronor. Nypris är ca 25 kronor burken så en förtjänst på minst 2000 kronor. 100 burkar kan tyckas mycket men det går säkert åt hos oss. Nyponmos ska snart göras bland annat. På kvällen ska vi i alla fall mysa med antingen hemgjord trerätters middag eller köpt tre små rätter med hemgjord förrätt och varmrätt. Förrätten ska bli krabba som dom sålde billigt på Coop.
När jag var inne på Coop gick jag förbi Pucko hyllan. Dom såldes för 5 kronor/styck. Det låg rabattkuponger där. Om man köpte 2 stycken fick man 10 kronors rabatt. Det fanns 3 kuponger kvar och jag köpte 6 puckon. Kostnad 0 kronor.
L och S gillade happy maisen. Dom gjorde varsin häst. Så troligtvis kommer det bli en sats till L i julklapp. Bara att slänga på komposten när man inte vill ha kvar längre.

Äppeldrickan är upptappad. Det blev inte 3 liter, det blev 5 liter. Sen ska den spädas med lika mycket vatten. Recept finns här. S har varit på gymnasiemässa. Hon fick lite gratissaker. En massa tamponger och två tampongfodral (hon vill fortfarande inte ha menskopp), kondomer (gillar jag inte, även när hon är 50+ är hon för liten för att ha sex) och två tandborstar. Maken har blivit fiskebiten. När M var liten var dom och fiskade rätt ofta. M blev sugen på att fiska när maken har varit iväg så dom lånade makens systers båt igår och åkte ut och fiskade. M fick en stor gädda. Den vägde 2,6 kilo när den var rensad. Maken slog den i huvudet och den låg i påsen en bra stund både när dom var kvar på sjön och när dom åkte hem. Minst 30 minuter var den utan vatten. Hemkomna skulle M ta kort på den åt mig och sen stycka den. M och jag stod någon meter från påsen och den började hoppa över hela diskbänken!!!!! Fisken levde fortfarande!!!! Jag höll på att bajsa på mig så rädd blev jag. Jag ser fortfarande hoppande påsar framför ögonen. Jag har lagt in 10 saker till på Tradera, fast jag sa att jag inte skulle. Semper har (hade dom har tagit bort det nu) märkt sina barnmatsburkar närproducerat. Jag visste inte att det växte mango och bananer i Sverige, i vårat närområde. Då ska jag plocka det istället för äpplen!

1 kommentar:

Jacob sa...

Hej

Jag heter Jakob och har en websida som heter skraplotter.com Ser att du bloggat om skraplotter tidigare och undrar om du är intresserad av att göra det igen? Bloggar du om skraplotter.com kommer jag skicka dig två Trisslotter. Här har du en sida med instruktioner och kontaktdata http://www.skraplotter.com/gratis-skraplott/! Undrar du något är det bara maila mig/Jacob