Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

fredag 2 juli 2010

Tankar

Maken och jag har ett upp och ner förhållande verkar det som. Sen jag kom till insikt om att jag inte ska omvända honom och han kom till insikt att han inte ska klaga på mig så har det varit lugnt. Fram till i helgen. En bagatell blev rena rama stormen och hot om skilsmässa. Efter det lugnade det ner sig. Även om det inte var som innan helgen. Igår fick maken ett väldigt glädjande besked. Vad det är berättar jag troligtvis en annan dag eftersom jag inte vet riktigt var vi står vet jag helt enkelt inte vad som kommer att hända nu. Förhoppningsvis gör saken att det lugnar ner sig ännu mera. Om 9 kvällsturer går jag på semester eller skulle ha gått på semester. Maken tycker att jag jobbar för lite och har semester året om så han "tvingar" mig att jobba extra på det privata boendet på min semester. Det gör att mina 5 veckor bara blir en sammanhängande vecka. Då maken (som inte ville åka på semester med mig sa han) har bestämt att vi ska åka till Ullared. Ullared!!!!! Jag vill inte åka till Ullared. Kul för L att hennes (nästan vi har ju redan varit på dagsturer) semester sommaren 2010 går till Ullared. Därför har jag många tankar just nu. Vad ska hända?? Hur kommer det att bli??. Jag känner oro och när jag känner oro känner jag av magen direkt.
Några saker blev utlagda på Tradera igår i alla fall. Inte 10 stycken. Men jag lade in en annons i den lokala tidningen till på lördag och om man lägger ihop alla dom sakerna så blev det mer än 10. Auktionerna som gick ut igår tjänade jag 67 kronor på. 4 saker sålda. Alla osålda saker vet jag inte om jag ska ge till loppis eller om jag ska lägga ut igen eller vad jag ska göra med. Jag får tänka på det med.

Några roliga saker kom med posten i alla fall. En massagegubbe, ett värmehjärta, ett glas, 4 isshootsglas och en solvärmeficklampa för att jag bloggat om Coolstuff. En påse kryddor. En massa prover på shampo, hudkräm och annat från vad vet jag inte?? Sen hämtade jag en gratis Mandelarom för att jag hade en kupong från mammas Allers tidning. Regnbågen över husen i onsdags kväll.

1 kommentar:

Esbe sa...

Hur hittar du alla dessa gratisgrejer?! :)


Hoppas att det ordnar sig för er. Jobbigt när det är svajigt, eller när man inte riktigt bestämmer saker ihop.