lördag 3 juli 2010

Försäljning

Vi hade en annons i den lokala tidningen idag under säljes. En del av L:s urvuxna barnsaker skulle byta ägare var det tänkt. Rutchbanan använder hon aldrig så den hade jag satt ut. Men L ville ha kvar den så vi beslöt oss för att säga att den var såld. 8 stycken ringde och ville köpa den. Sand/badbåt fick vi 50 kronor för. 2 stycken ville ha den. En barnmöbel, en sänglampa, en nallematta, en kasse full med sandleksaker och en trehjuling ville ingen ha. Tur att annonsen var gratis. Dom kostar 30 kronor i vanliga fall men som prenumerant får man en gratis annons i månaden. Vi brukar sätta in en annons/månad. Nu ska jag bara komma på vad jag ska göra med sakerna som inte blev sålda. Barnmöbeln står just nu på uteplatsen och L satt där och åt kvällmaten när vi åt ute. Det var barnbordet och det var två regler som gällde sa L. Ett, bara barn. Två, barn under 10 år. Sandleksakerna funderar jag på att sälja på Tradera som ett paket. Lampan och mattan ger jag nog till loppis. Men trehjulingen och möbeln får hänga med till nästa månads försäljning.

Gratis med posten igår var ett spel för att jag skickat in Malaco streckkoder från godispåsar som jag vann. En linjal, en mobilstrumpa och en kortlek för att jag bloggat om 24.se. S sommarjobbar inom kommunen. M sommarjobbar också. Hon har fått något som heter drömsommarjobbet. Denna vecka har dom övat teater och nästa vecka och veckan efter ska dom åka runt till olika platser inne i stora staden och grannstäderna och uppträda på gator, torg, bussar, barnplatser och Ikea. På fredagar har dom mysdagar. Igår fick dom ostringar och jordnötsringar. det blev en massa påsar över som S fick ta med hem.

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

 1 Lagade Izzys ena leksak som gått sönder.  2 Hittade en hög med övervintrade morötter när jag rensade ena sålådan.  3 Vi började få slut p...