Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

onsdag 24 februari 2010

L säger roliga saker

Förra veckan var farmor och farfar barnvakt till L när jag jobbade. L hade då sagt till farmor "jag ser att du är gammal för du har streck i ansiktet".
Igår busade M och L i våran säng. När M hade gått därifrån sa L "M är dum i huvudet". Jag svarade att M inte var dum i huvudet men att han var lite dum. L sa då " ja han är dum han skulle behöva gå i lekis och lära sig lite saker".
Idag när telefonen ringde svarade L "hallå det är L". Det var S kompis C som ville prata med S och troligtvis sa det. L missuppfattade det hela och trodde att det var S så hon sa "sluta larva dig S du kan ju inte prata med dig själv".

Inga kommentarer: