Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

fredag 12 februari 2010

L fotograf och bakdag

Tur att vi har en digitalkamera annars skulle det bli mycket bilder att framkalla. L gillar nämligen att låna kameran och ta en massa bilder. Här är några av dom bättre när hon lekte fotograf igår.

Hon höll nog kameran åt fel håll!Våfflan.L har en kompis här och dom kom och sa att Våfflan hade bitit L i fingret. L blödde rätt så rejält från fingret. När jag frågade hur det hade gått till visste dom inte riktigt. Han var vaken när jag tittade efter men ena pinnen på dörren var lös och den är rätt så vass så L kanske stack sig på den. Kan hon få stelkramp? Måste vi åka till läkaren? L har varit i skolan idag efter att ha varit hemma hela veckan. Hon är fortfarande snuvig men nästan hostfri. När hon var i skolan passade jag på att baka.L:s favoritbröd långpannebröd är nästan krav på att baka. Frallor (källarfranska) jag böt ut lite av vetemjölet till grahamsmjöl för att öka mängden fibrer. En nytt recept som jag böt till mig av en av mina jobbarkompisar. Sirapslimpa. Jag jäste dom i brödkorgarna men det syns inte eftersom dom sprack. Om dom smakar bra vet jag inte för jag har inte provat ännu.

Det var inget roligt i brevlådan idag. Det enda som kom var en bensinräkning på 5200 kronor!!! Inte kul med tanke på att elen var på 3100 så är min lön och mer därtill redan slut. Däremot fick jag två medelanden på facebook om saker jag ska få. Två gott och blandat påsar och en biobiljett för att jag lämnade tips på vad man kan göra med gott och blandat godis. Och sen en doftanka. Det fanns bara 10 stycken visade det sig men jag var nummer 3.

2 kommentarer:

Mamma Mimmi sa...

Vad kul att du hittade till min blogg och är med på att anta utmaningen. Här sockerstoppas det för fullt - välkommen i "klubben" och lycka till. Fredagar är inte de lättaste...;-)

Maria sa...

Åhhh...Vilken mästerfotograf ni har !!

Ha en riktigt skön helg

Kraam Maria