Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

söndag 10 januari 2010

Rensat bort julen

S är trött och har rethosta. Skolan har inte ens dragit igång innan bacillerna drar in. Tveksamt om hon kan gå imorgon. L klagade på ont i halsen inatt så det blev ännu en orolig sömnlös natt. Jag bostar alla med c-vitaminer. Nog för att dom ska användas men jag hade inte tänkt mig så snart. Maken var med M på innebandymatch. Dom vann med 12 - 6. M var andra målvakt så han var bänkad idag. Typiskt! När maken väl följer med för att titta på match får M inte spela. S mår som sagt var inte bra så det blev jag som fick städa bort julen. 4 timmar tog det! Fyra timmar!!!! Då har jag inte ens dammat och dammsugit klart. Pepparkakshusen som var så här fina. Blev så här efter ett högt fall. Vi tog januari bilden till almanackan Alla kidsen biter i pepparkakshuset. Det har vi haft förut men det är en rolig grej. För att peppa mig själv till att städa bort julen köpte jag en tulpan bukett igår på det stora köpcentret. Så här fint blev köksbordet. Nu vill jag har vår tack! För tillfället är det 10 minusgrader ute och 17 grader inne. Vi har slut på ved. Jag sa till maken att vi skulle köpa 3 kubik men han tyckte att det räckte med 2. Vilket det alltså inte gjorde. En till kubik ska inhandlas nästa vecka. Veden blir mycket billigare än vad elen blir om vi inte eldar. Längre fram i vår blir det Ullared för första gången. Jag gav S ett presentkort dit i julklapp. Vi har nämligen pratat om att åka dit hur länge som helst men får aldrig tummen ur. Nu måste vi åka. För att inte köpa bara för att köpa bara för att det kanske är billigt gör jag en före Ullared prisbok. Jag ska kolla upp alla priser på hygien och förbrukningsvaror innan vi åker. Skriva upp det billigaste i boken. Jag har som mål att köpa all våran hygien där. Om det är billigt vill säga. Just nu klurar jag på alla hjärtans dag presenter, födelsedags presenter och mors dags presenter. Jag vill vara ute i god tid. Jag har övergett tanken på tidnings prenumerationer. Det är bara en massa papper som går till återvinningen. Maken ska få en dricka som han gillar. M försöker jag vinna en sak till på Tradera ikväll. Vinner jag det kommer bild imorgon. S ska få ett smycke av något slag. L ska få en Pokemon. Det var populärt när M och S var små och är det tydligen igen nu. En gubbe i en kula kostar 60 kronor minst. L valde en igår istället för lördags godis och vill ha fler. Det ska jag också försöka vinna ikväll på Tradera.

1 kommentar:

Jeanette sa...

Hej!
Jag boostar också ungarna(och oss vuxna) men använder D-vitamin också. Det är brist på sol som ger sämre immunförsvar på vintern. Jag tycker det funkar superbra! Visst har de varit sjuka men bara en gång på hela hösten. Jag har barn som är 7, 5 och snart 3.

Vad gäller Ullared så tycker jag du inte skall bunkra först gången. Testa produkterna först.Typ en av varje. Jag upplevde att rengöring och hygien har en blaskigare kvalitet. Man får ta mer Schampoo för att få det att luddra av tex Wella köpt på Ullared än på ICA. Fråga mig inte varför för det är ingen skillnad på flaskorna. Samma gäller Yes och tvättmedel. Rekomenderar alltså att du testar vad du tycker först. Sen vet jag många som köpt saker och hittat riktiga fynd på Ullared tex Yogamatta för 30 kr. Men då skall man ha lite tur också. Leksaker har de också bra pris på.
Lycka till! /Jeanette