Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

torsdag 28 januari 2010

Lekt konditor

S favorit är dammsugare. När vi ska lyxa till det och köpa kaffebröd till fikat vill hon alltid ha dammsugare. Dom kostar ca 4,50/styck beroende på hur stort paket man köper. Men jag är alltid ute efter billigare alternativ så jag letade reda på ett recept på nätet. Om det blir billigare vet jag inte eftersom jag inte orkat räkna på det. Men det blev 35 dammsugare som ligger i frysen och väntar på kalas längre fram i vår. Både maken, jag, M och L fyller i februari - april så det blir många kalas. På M:s kalas ska vi bjuda på kallskuret men på våra andra kalas har jag inte riktigt bestämt än vad vi ska bjuda på. Troligtvis blir det kakor med tanke på dagens aktiviteter. Igår gjorde jag sockerkakan och idag gjorde jag dammsugarna. S har inte smakat ännu eftersom hon inte kommit hem. Men M som är sjuk och hemma från skolan har redan ätit 3 stycken så det var ett bra betyg. Receptet finns på min receptblogg. När jag ändå höll på och stökade i köket gjorde jag havrebollar. Dom kostar också ca 4,50 i affären, mina kostar ca 50 öre/styck en rejäl besparing alltså. Recept kommer på receptbloggen framöver. Sen gjorde jag biskvier. Dom är inte riktigt färdiga ännu, chokladen ska på. Och cupcakes. Vad är skillnaden mellan muffins och cupcakes? Någon som vet? Är det bara smeten uppe på cupcaken?
Jag ligger lågt med gratissaker just nu. Jag väntar på en del grejer men är inte lika fanatisk som jag var i början. Reklamen som jag gjorde för Cambridge kuren skulle ge en trisslott men jag fick bara en broschyr därifrån och ingen lott. För 34,80 fick jag en ansikts lermask, en mascara och nagellackborttagning från Yves Rocher. Man fick ett överraskningspaket om man beställde något så jag beställde nagellackborttagning och fick det andra. Jag hade en kod som gav gratis frakt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hejsan .
Vad glad jag blev som hittade denna blogg!
Jag är inte frivilligt hemma ,men har älskar utmaninarna i att spara pengar eller få saker att bli billigare leverne.
De inlägg jag läste känds bekant med mitt eget tänkande :)
B la byter jag också kanal då Haiti bl a kommer ,finns flera .
Ska prova på ditt långpannebröd i dag ...
Mvh Jenny