torsdag 1 oktober 2009

Pyssel

Vill bara ligga på sängen och gråta hela dagarna. När L är på lekis låter jag oftast tårarna flöda men när hon är hemma försöker jag att sysselsätta mig själv så jag ska slippa tänka.

Jag har gjort klart äppeldockorna. Den med vit blus var det jag gjorde först. Maken gjorde kroppen på den förra året. Den har inga armar alls. Den i mitten gjorde jag kroppen till idag. Den fick aparmar. Den sista har jag inte gjort kropp på alls. L ville ha den och hon tyckte det var snyggare utan kropp. Kläderna är Barbie kläder. Jag har gjort änglaörhängen och ett halsband. När vi var på Öland i somras köpte jag ett ängla halsband till mig och ett par örhängen till S. S såg när jag köpte dom men hon ska få dom när hon fyller. Hon tyckte att mina var mycket finare och ville hellre ha dom. Dom jag köpt kunde vi ge till någon annan enligt S. L gjorde en tårta med ljus på på lekis. Jättefin!

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

 1 Lagade Izzys ena leksak som gått sönder.  2 Hittade en hög med övervintrade morötter när jag rensade ena sålådan.  3 Vi började få slut p...