Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

fredag 25 september 2009

S är kreativ

Mitt modershjärta är stolt, väldigt stolt. S som förut har ratat allt vad spartips heter har börjat att följa i mina fotspår. Hon handlar kläderna begagnat. Hon försöker att göra presenter och julklappar själv. Häromdagen hade dom klassens dag och skulle se på film, fika och ha allmänt mys. Dom skulle ha med sig godis att äta själva och något kaffebröd att bjuda på. S gjorde brända mandlar och biskvier! Istället för att köpa färdigt. Stolt! Sen behövde hon ett pennfodral att ha i skolan. Då sydde hon ett av ett par gamla jeans och en stuvbit. Ännu mer stolt!
M:s fönster har haft en liten spricka ett tag. Häromdagen var det en stor spricka så det var bara att ringa glasmästaren. Som var här igår. När han skulle byta rutan tog det mycket längre tid än vad han hade trott. När dom byter ruta gör dom tydligen en ny skåra att sätta den nya rutan i. Men det gick inte med vårat fönster för karmen var rutten, murken. Han fick dit den nya rutan genom att sätta på en massa silikon. Det sitter inte lika fast men ska hålla om vi kommer ihåg att lyfta upp fönstret när vi ska öppna det istället för att bara dra upp det. Det är säkert inte bara det fönstret som är ruttet för alla fönster är lika gamla. Typiskt!

Inga kommentarer: