Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

måndag 14 september 2009

Dåliga förlorare

M åkte till huvudstaden för att titta på favoritlagets bortamatch. Han åkte med supporterbussen och det var stort! Flera av hans drömmar gick i uppfyllelse på samma gång. Han fick åka med supporterbussen och stå bland klacken. Han fick gå på fotboll på en arena i huvudstaden som han inte varit på förut, en arena som han alltid velat åka till. Han fick se favoritlagets bortamatch på plats och inte via TV:n. Han åkte tillsammans med sina bästa vänner. Som grädde på moset så vann favoritlaget med 0 - 1. Tyvärr var det andra lagets supportrar dåliga förlorare. När M och hans supporter kompisar sjöng segersånger kom det vakter och sa till dom att sluta för att inte provocera. Både spelarna och supportrarna fick vänta 30 minuter innan dom kunde föras ut bakvägen till väntande bussar. M var jättenöjd ändå.
Idag är det måndag och maken har till råga på allt åkt till Göteborg för att hålla föredrag inför ett par hundra människor. Han kommer hem på onsdag. Som tur är är S ledig ikväll också så hon kan laga maten tills L och jag kommer hem 19.00 efter både simskola och gympa.

Inga kommentarer: