Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

tisdag 28 april 2009

Söka för

När jag lämnade L på dagis imorse var alla barnen ute. Det finns 3 gungor. På en av gungorna satt N som har varit L:s bästa kompis innan vi började på dagis. På den andra satt A som är den som alltid är dum mot L. L älskar att gunga och blev jätteglad och började springa dit. Då börjar N skrika till en liten kille "skynda dig hit innan L". L lycka bytes mot tårar. Jag vill egentligen inte att L ska vara på dagis det var maken som var drivande med orsakerna hon behöver leka och hon behöver sociala grupper. Vilket jag tycker blir mer och mer som ett hån. Hon får inte vara med och leka och hon blir mobbad. Både av en av fröknarna och av, jag trodde ett men tydligen flera barn. När jag säger till maken att jag hellre vill ha henne hemma och ta henne ur dagis tycker maken att jag har problem och att det är jag som behöver söka hjälp. Samma sak när jag säger att jag vill bli hemmamamma igen. Då säger maken också att jag har problem och behöver söka för det. Bara för att jag inte vill "göra som alla andra" har jag problem. Känns inget vidare när jag inte ens har makens stöd.

2 kommentarer:

Ulrica sa...

Först tycker jag att biskvirerna (känns felstavat) ser jättegoda ut, kan man få receptet? Vantarna, är det dermasilk? Ena dottern har handeksem o de har faktiskt blivit bättre av dem. Sen lillan, jag tycker så synd om henne (o dig också). Tråkigt att mannen inte stöttar dig och jag kan inte heller förstå vad ungstackarn ska dit o göra om de inte leker med henne, vissa barn är så grymma o fröknarna verkar vara där mest för lönen, de borde ju verkligen ta tag i det! Hoppas att det ordnar sig!!!

Anonym sa...

Det är viktigt för barn idag att lära sig umgås i grupp. Tyvärr tror jag att din dotter förlorar på att vara hemmabarn. Däremot tycker jag att du ska kontakta rektor för er förskoleenhet och beskriva problematiken som ni uppfattar den. Kanske skulle din man vara med en dag på dagis för att se hur det är när ni inte är där? (Det kan ju vara så att din lilla tjej pejlar av din inställning till dagis och förstärker negativa drag för att vara lojal mot dig?)