Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

lördag 11 april 2009

Glad påsk

Kärringarna (och gubbarna) har kommit i en jämn ström under dagen. Inte så många som det brukar komma så familjen P har massor med godis kvar. S och L har gått runt och påskat. Dom gick till 20 hus och 7 av dom var hemma. Vissa trodde S var hemma fast dom inte öppnade dörren. L var nöjd i alla fall. Påskäggen som jag delade ut blev uppskattade. L har sett sina film x flera redan. Maken äter jordnötter så det skvätter om det. S ägg är redan slut (med hjälp av L). Dörrprydnaden som har ramlat i backen och gått sönder försöker jag laga med trolldeg. Jag gjorde en extra sats så S och L också kunde pyssla.
L gjorde två påskkaniner och en hund. S gjorde en Musse och Mimmi Pigg tavla. Återkommer med bild på dörrprydnaden när den torkat klart men här är resten målat.
Äggen som jag blåste ur häromdagen gjorde jag till konfettiägg. Tyvärr har jag ingen bild när jag knäckte ett mot M:s huvud men hans min går till historien (vi har det på film). L ville också knäcka ägg med huvudet och då var det bra med ett extra ägg. På bilden är efter knäckandet. Jag fyllde äggen med småbitar av tidningar och tejpade igen hålet. Ägget såg därför ut som ett helt ägg men när jag knäckte det så spred sig massor av konfetti istället för äggröra. Påskmat har det inte blivit någon än. Vi håller oss tills på måndag då vi ska ha M:s kalas och bjuda på påskbord. Äggtoddy blir det nog i alla fall ett glas (eller två).
Glad påsk.

2 kommentarer:

Ulrica sa...

Glad påsk på dig! Du är verkligen uppfinningsrik :)

Hannele på Hisingen sa...

Glad påsk!