Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

söndag 12 april 2009

Cirkus och framme

Allt som allt har jag lagt in 10 böcker på Bookmoch. Alla 10 har blivit mochade och jag har skickat iväg allihopa. Dom första skickade jag förra veckan. Den till Sverige kom fram dagen efter. Men övriga var till USA och England och jag var spänd på om dom kom fram som dom skulle. Porto, inslagning och adresser var bekymren Jag har aldrig skickat brev utomlands förut. Eller aldrig ska jag inte skriva. När jag var mindre hade jag brevvänner runt om i världen. Men jag har inte skickat så stora och tunga brev förut. Brev som jag slog in i gamla påsar. Den till England kom fram. Ikväll fick jag ett "Neat" från en av bokmottagarna i USA. Kul! Jag har lagt upp lite böcker som jag vill ha på min önskelista men ännu har jag inte fått något mail om att någon av böckerna finns. Jag vet inte riktigt hur det fungerar men jag tror att jag får ett mail tillsammans med alla andra som vill ha boken och sen är det först till kvarn.

L har varit på cirkus med farmor. Den stora cirkusen är på turné i våran stad och ett av stoppen var på parkeringen till affären där vi brukar handla. L såg skyltarna och ville så gärna gå. Maken är fortfarande inte sitt forna jag så vi frågade farmor. Vem som var lyckligast och gladast över att få gå på cirkus farmor eller L vet jag inte.

Vi bjöd på biljetterna mot att farmor bjöd på sockervadd. Biljetterna kostade 370 kronor så det är tur att det inte är cirkus varje dag. L fick rida på en kamel, fick sockervadd och en lysande pinne som "alla andra" barn hade. Lyckat med andra ord.

Imorgon ska vi äntligen äta påskbord. Jag har kokat äggen men annars har jag inte förberett något ännu.

Jag färgade äggskalen blåa för att skoja till det lite. Men vi ska ha ägghalvor så skalen syns inte imorgon. Synd! Jag kanske kan dela äggen med skalen på. Salladsfröna är i jorden. Jag sår sallad istället för blommor i alla våra ballkonglådor. Jag sår den i omgångar så vi har sallad nästan hela sommaren. Det mesta äter marsvinen (och kaninen) men det brukar räcka till oss också. Maken köpte en balja för 45 kronor på Biltema. Den är gjord för att blanda betong i men jag funderar på att köpa en till och plantera min pepparmynta i.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilka tjusiga ägg!
Vad färgade du med?
AnnH