Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

onsdag 18 februari 2009

Romantik och utslängd

M ville vara på tu man hand med sin som han säger inte min flickvän på sportlovet. Enda dagen som passade var idag. Jag, S och L blev alltså utslängda från vårat eget hus. M ville att allt skulle vara perfekt och har visat sig vara en riktig romantiker. Undrar var han har fått det ifrån? Inte är det maken i alla fall! Dom skulle mysa när vi var borta. M gick upp jättetidigt imorse. För att vara honom på ett lov. Och tog bussen till Coop för att inhandla konserverade päron, choklad, jordgubbar och coca cola. Efter lunchen fick vi lämna huset. Det var dags att handla på Willys så det var första stoppet. Efter det styrde vi färden mot det stora köpcentret på andra sidan staden. Där fikade vi. Jag och S tog varsin varm choklad. Dom kostar 35 kronor/styck men det är dom helt klart värda. Den godaste drickchokladen i världen. Som om det inte vore nog så serveras dom med marsmallows och vispad grädde. Till det åt vi varsin cockie. L ville ha festis och till det en banan. Här går man på fika på stan och det enda som passar är en banan! För att fördriva tiden ännu mer gick vi till leksaksaffären. L hittade en blockflöjt som hon ville ha och fick. Maken har en som L brukar spela på. Hon har haft sönder den ett par gånger så maken har fått limma den. Nu får han ha sin flöjt i fred. Sen hittade hon en vattenpistol som hon också ville ha. Den kostade bara 39 kronor så jag sa javisst. När jag kom till kassan sa kassörskan 179 kronor. Flöjten kostade 40 och pistolen 39 trodde jag visade det sig. Vattenpistolen hängde fel så den kostade 139 kronor! Hjälp! Nu hade jag redan lovat L den så det var bara att bita ihop och se glad ut. På S skola har dom nattinnebandy varje år. Då ska alla lag som är med vara utklädda. S klass har bestämt att dom ska vara militärer. Alla ska ha på sig svarta eller bruna shorts. Svarta långa knästrumpor och kakitröjor. S har inget av det och måste alltså handla. Strumporna hittade vi på HM idag.
När vi kom hem efter flera timmar satt M och C och mös. Dom hade gjort:

varma päron med after eight på och chokladdoppade jordgubbar. Som sagt var maken gör aldrig något sånt för mig. När vi kom hem såg jag att M hade satt C:s skor på värmning så dom skulle vara varma när hon skulle hem. Han hämtade henne vid hennes buss inne i stan på förmiddagen och han lämnar av henne vi hennes buss inne i stan ikväll. En riktig charmör och romantiker. L fick vara med och spela kort hela förmiddagen innan vi blev utslängda. Efter att vi kom hem har L fått vara med igen och spelat schack. Dom har till och med lekt med L en lång stund.

Snart fyller L 6 år. Idag har jag gjort inbjudningskorten till hennes barnkalas. Jag är medlem på kalasguiden och där finns några kort att skriva ut.

M fick böcker från Harlequin bokklubben idag. Det är troligtvis samma snälla person som anmälde M till en tidning häromdagen som tyckte att M skulle ha böcker. Jag ringde och sa att M inte har anmält sig. Vi kunde behålla böckerna och riva räkningen. Anmälan var gjord via datorn denna gången också. Jag undrar om någon gör detta för att ha kul eller för att h*n har något emot sonen. Jag börjar i alla fall bli lite trött på att få ringa och avbeställa saker.

Jag har fallit för frestelsen ännu mer. Jag har beställt fler böcker. Dynamisk yoga fanns inte på Bokus så idag beställde jag den från Adlibris. Förutom Dynamisk yoga blev det:


It`s easy being green ochSlow lev livet långsamt. Den lånade jag på biblan och har läst ut. Jag gillade den och vill ha den för mig själv.

Inga kommentarer: