tisdag 24 februari 2009

Kapad

Jag har haft för att vara mig en väldigt aktiv dag. Veden inne var helt slut. Maken är i Lund (igen). Han åkte igår och kommer hem idag. Jag gillar att elda när det är lite kallt. Vi tog hem dubbelt så mycket ved som vi hade förra året. Då räckte inte veden hela perioden så vi tog till extra mycket mera tyckte vi. Nu har vi bara en laddning till kvar. Den som jag har burit in. Jag har träningsvärk i armarna.

Maken tycker att jag har eldat för mycket. Men när det är kallt så är det bra att elda så att elen minskar. Nu hoppas vi på att det snart ska bli varmare så veden inte tar helt slut.

Jag har gått till dagis - till kyrkis - hem. Till kyrkis - till biblan - hem. I och för sig så brukar jag gå dom sträckorna när jag är ledig för att slippa bensinkostnaden. Igår när jag åkte med L till talpedagogen så stank det bränt gummi i bilen. Typiskt eftersom maken var borta. Jag trodde nästan att bilen skulle börja brinna så mycket stank det. Så jag tordes inte ta bilen mer än nödvändigt idag. Jag hämtade M på hans mentala träning och sen hämtade vi maken vid tåget. Maken sa det första han gjorde "vad det luktar illa i bilen". Han trodde att det var en kabel som hade smält. Han har tittat på bilen nu men hittade inget fel.

På biblan lånade L och jag nya böcker.

Snabbmatslandet och Slow food till mig. Prinsessan Tilda, Mollys färger, Nämen Benny och Min katt bara sover till L. När jag tittade på kvittot så stod det att jag hade 5 ungdomsböcker hemlånade. Vilket jag inte hade. Jag påpekade det för bibliotikarien som tyckte att det var jättekonsigt eftersom alla böckerna fanns inne och inte var utlånade. Så hon raderade dom från mitt kort. Lite läskigt känns det, någon kanske lånar böcker på mitt kort.

Jag vet mer om korgen som Camilla Plum hade när hon bakade igår på Bullar av stål. Det heter jäskorg och finns i massor av olika varianter.

Dom kostar från 230 kronor/styck så det får bli ett senare köp.S gick på stan med en kompis och köpte med sig semlor hem. Det är ju fettisdagen. Jag har blivit uttagen till en ny buzzning i Buzzador. Denna gång ska jag prova och buzza bantningsmedel. Det kanske kan passa bra eftersom jag istället för att gå ner i vikt går upp.

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

Glömde förra veckan så här är två veckor.   1 Sytt ett till kaffefilter.  2 Sytt en skålmössa.  3 Sytt en nötmjölkspåse.  4 Satt en sats äpp...