Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

tisdag 17 februari 2009

Hurra hurra hurra för maken idag

Maken fyller år. jag skulle ha jobbat kvällen men eftersom maken jobbar hela dagen tyckte vi att det var jättetråkigt. Till och med maken tyckte att det var tråkigt att jag skulle jobba! Så jag böt bort kvällen. Nu får jag jobba 4 kvällar på raken nästa helg men det får det vara värt.

Tårtan var en "vanlig" gräddvariant. Min sprits har gått sönder men om jag tejpar med ny tejp innan varje användning så går den. Av mig och barnen fick maken en GPS.


Jag skickar ut honom på alla möjliga uppdrag att köpa saker hemma hos folk. Sen hittar han inte och ringer till mig så jag får kolla eniro. Slut med det. Sen ska M skjutsas till matcher över hela landet och då kommer maken att hitta lättare till alla dom också. Maken har alltså fått en ny leksak som han har lekt med hela kvällen. S ville ge en egen present också. Köpa en tyckte hon inte att hon hade råd med så jag kom med förslaget kuponger. Det blev massagekuponger.M har skrytit om att han har bakat på skolan flera gånger. Om jag köpte färsk jäst så skulle han baka hemma med sa han. Jag bakar alltid med torrjäst men det dög inte. Alltså inhandlade jag färsk jäst. En jättelimpa som skulle delas till tre limpor blev det. Jättegott!


Jag föll för frestelsen. Jag beställde mina två böcker och en av S. Men gråt och ännu mera gråt. Dynamisk yoga var slut hos förlaget. Nu ligger hoppet till att jag får en DVD gratis av Yoga online. Jag skulle kunna ladda hem yogan som man får titta på gratis via datorn. Men vi har efter att vi installerade eco button inget ljud på datorn. Om det är så hos alla användare eller bara hos oss vet jag inte. Jag som tänkte köpa varsin till M och S också. Men dom lyssnar på musik på sina datorer och att då inte kunna höra vad som spelas blir nog inte poppis. Vi funderar på att skaffa en rörelsevakt till L:s rum. Hon tänder lampan när hon går in men sen glömmer hon att släcka den. Vi har hittat några alternativ på makens favoritaffär (Clas Ohlsson). Men maken ska gå dit och kolla läget någon dag.


Jag har svurit över HSB ända sen vi fick räkningen. Idag gick jag ut på deras hemsida och skulle skicka ett mail om en 5-åring verkligen måste vara medlem. Men det går inte att skicka mail till HSB. Känns inte så värst seriöst. En annan sak som inte heller känns så seriöst är att när man trycker på knappen medlemsregler så kommer det upp följande: Regler och avgifter för medlemskap kan skilja sig något beroende på i vilken del av landet du bor. I länken nedan hittar du samtliga landets regionkontors hemsidor. Där finns all information om vad som gäller på din ort. När jag då trycker på våran ort så finns det ingen knapp överhuvudtaget som visar medlemsregler. Alltså går dom inte att få fram! Vad jag däremot kom fram till är att man måste vara medlem för att få bospara så om jag börjar bråka skickar dom säkert medlemskort för M och S också.

1 kommentar:

Ulrica sa...

Fina tårtor du bakat! Förstår att din man blev glad :)Är alltid här och läser men jag är lite dålig på att kommentera. Ha det bra!