måndag 16 februari 2009

Böcker

Bara för att jag INTE ska köpa böcker och INTE beställa böcker så fick vi ett reklamblad i tidningen. Det är bokrea! Först slängde jag den i pappersåtervinningen men sen tog lusten överhand. Först ringade jag in böckerna som jag ville ha:
Simplify your life ochDynamisk yoga. Ingen av dom fanns på biblioteket. Jag SKA INTE köpa böcker. Jag SKA INTE köpa böcker. Efter mig ringade S in vilka böcker hon ville ha:
Teckna, Teckna hund och katt ochLär dig teckna människokroppen. L såg vad vi höll på med och ringade in böckerna hon ville ha (presentförslag kanske mamma!):
Råttatouille (musiksaga)

Barbie och Pegasus förtrollning (musiksaga)Råttracet i ParisHarry och dinosaurierna på museetBambi på äventyrVem är det som låter? sa spöket LabanSjörövar Rakel och kapten SnorfingerBilly och grisarnaMorris på landet ochBoken om Gittan en samlingsvolym. Alla böckerna finns på Bokia. Vi har en nej tack till reklam skylt på brevlådan men i den lokala tidningen är det ett reklamblad varje dag så vi slipper inte reklamen ändå.

Jag har velat börja med yoga länge men har aldrig fått tummen ur. Jag funderar på att köpa yogaboken men känner att jag inte vill köpa en massa saker. Även om det är böcker som jag älskar. Anki gillar yoga och har skrivit om det på sin blogg. Hon hade länkat till en webbplats så skickade de en DVD med det yogaprogram som man även kan ladda ner från deras sida. Det var en smart idé som jag tar efter och ser om jag också kan få en yoga DVD.




Yoga Online Visit The Yoga Online yoga website for lots of great yoga information

Inga kommentarer:

Veckans sparade pengar

 1 Lagade Izzys ena leksak som gått sönder.  2 Hittade en hög med övervintrade morötter när jag rensade ena sålådan.  3 Vi började få slut p...