Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

torsdag 25 december 2008

Juldagen

Blev väckt av att L kräktes ner hela dubbelsängen. Troligtvis var det slem i halsen för hon har inte kräkts något mer. Maken gav upp efter det och gick upp. Tur var det för det var bara 16 grader inne så han började elda. När resten av familjen gick upp hade värmen gått upp till 18 grader.

Vi var hos mamma och pappa och åt lunch. Parmainlindad kycklingfile med ris. Jättegott. Vi hade med en "gryta" med hemgjort julgodis.

L som var lite piggare idag hade gjort ett julkort som mormor och morfar fick.Hon fick ett scrapbooking set i julklapp och det var det som invigdes. Annars har hon mest spelat trummor och dammsugit idag med. Hon fick en dammsugare i julklapp också. Hon som brukar vara rädd för dammsugaren önskade sig en egen och huset har nog aldrig varit så rent förut. Hon kallar dammsugaren för Sugis.


En annan flitigt utnyttjad julklapp av hela familjen är Wii enheten. Som vi köpte som familjejulklapp i år. L är bäst på att bowla, dom andra spelen är för svåra för henne. Här är hon på bowlingbanan.

Hon har på sig prinsessklänningen som också var en julklapp. Hon sopar banan med S och M.
Till kvällsmat blev det ....... rester vad annars. Potatisen börjar mer och mer likna vattensvampar så jag gjorde mos av den annars är det julbordet som gäller. Jag hade tänkt att göra matlådor till maken av lite rester men matlådorna var slut. Det är i och för sig bra eftersom då är dom fyllda och ligger i frysen. men det betyder att det blir julmat flera dagar, suck!

Inga kommentarer: