Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

onsdag 26 november 2008

Sjuk????!!!!!

Efter att ha haft ont i magen i över en månad kapitulerade jag och ringde vårdcentralen. Jag fick en tid 15.30. Jag har ett diafragmabråck som spökar ibland, det brukar hjälpa med Lanzo men det gjorde inte det den här gången. Det visade sig att förutom diafragmabråcket har jag även ett ärrbråck. Som är stort så jag måste bli opererad inom 3 månader. Vårdgarantin. Läkaren sa även att det stod att mitt diafragmabråck är så stort att det också skulle behövas opereras. Jag var på en gastroscopi 1998. Det räcker med att någon säger g-ordet så mår jag illa. Jag sa även att jag har raketmotor där bak. Jag fiser jämt. Väldigt pinsamt faktiskt. Min mage blir som en stor svullen trumma och sen brakar det lös. Läkaren tyckte då att det skulle tas prover för att utesluta laktosintolerans och glutenintolerans. Dom provsvaren får jag om en vecka. HB var 147, b-glucos 6,1 och snabbsänkan 8 så det var bra i alla fall.

Jag har fått vinsten från Tradera så nu vet jag hur en påse som kostar 5 kronor ser ut. Snart vet du det också.

Hantverkaren har varit här. Bara för att jag gick upp tidigt så kom han inte förrens runt halv 12. Sen åkte han på lunch vid 12 och kom tillbaka vid halv 2. Han har i alla fall kaklat klart en av väggarna.Läkemedelsverket har bestämt att HPV vaccination ska ingå i det allmänna vaccinations programmet. Alla flickor i årskurs 5 och 6 ska få det. Jättebra! Jag ville vaccinera S men med en kostnad på 1800 kronor/spruta och 3 stycken sprutor så hade vi inte råd. S har varit med i en studie så hon kommer att få sina Cervarix sprutor gratis. Sen att L kommer att få dom också det känns jättebra. Läs mer här.

1 kommentar:

Hannele på Hisingen sa...

Skönt om magen kan bli fixad.