lördag 1 november 2008

Halloween

En dag sen igen. Eftersom jag jobbade kvällen igår så firade vi Halloween idag med två spökfester. En på dagen för L och hennes kompisar och en på kvällen för S och hennes kompisar.
L:s spökfest var 8 dagis och kyrkiskompisar. Även killar denna gång och så fort det är killar med blir ljudnivån och springet mer. Mycket mer! Först var det fika med fladdermöss, spindlar, fingrarögonmuffins





spöken




spöktårtaEfter mer spring, film och ballongknytning så blev det skattjakt med ledtrådar. I slutet av skattjakten var såklart skatten. Vaktad av ett skelett.Efter ett par timmars "vila" (läs städning och fixande) så var det dags för S spökfest. Där började vi också vid bordet, fast denna gång var det mat som gällde.Fladdermusvingar (kycklingvingar), maskar (grön spaghetti) och fingrar (korv).Sen blev det film, denna gång en skräckfilm. Som tilltugg serverades samma kakor som på L:s kalas. Till både maten och filmen dracks det blå bål.Den blåa saken var en hand i is som smälte jättefort. Efter dom var lagom rädda efter filmen blev det mördarjakt. Även denna gång med ledtrådar som ledde fram till en som var mördare. Ledtrådarna låg ute i trädgården under bland annat händerna och dom berömda benen.
Här målade med blodfärg.
När jag kom hem och satt och slappade framför TV:n så slog det jättehårt på fönstret. Jag trodde hela rutan skulle gå sönder. Då var det några ungjä**ar som hade slängt ägg på fönstret. jag sprang ut det fortaste jag kunde men dom hade försvunnit. Tur var väl det annars vet jag inte vad jag hade gjort. Är mest förbannad på föräldrarna som låter sina "små" barn vara ute klockan 11 på kvällen själva. För det kan ju inte vara "större" barn som gör såna barnsliga saker.

2 kommentarer:

Anonym sa...

HGelt underbart! Vilka muffins, läskiga saker...

Anonym sa...

JK: Vilka fina festinslag du har gjort!Kanonkreativt

Veckans sparade pengar

Glömde förra veckan så här är två veckor.   1 Sytt ett till kaffefilter.  2 Sytt en skålmössa.  3 Sytt en nötmjölkspåse.  4 Satt en sats äpp...