Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

torsdag 9 oktober 2008

Jobb, jobb och åter igen jobb

Jag har jobbat två kvällar på raken och ska jobba två kvällar till. Så jag känner mig helt slut både till kropp och själ. Det är jobbigt nog att jobba en max två kvällar på raken. Det kommer inte bara från mig utan från nästan alla kvällssköterskor.
Förutom jobb har jag haft fullt upp med Tradera auktioner och yrsliga barn. S och mina auktioner på Tradera gick ut i tisdags, allt blev sålt (även om vissa grejer gick för utgångspriset 1 krona) så vi har skickat vinnar mail för glatta livet. Om vi fick utgångspriset hade vi tjänat 56 kronor ihop, nu blev det 176 kronor.
När S kom hem från teatern i måndags kväll var hon så yr i huvudet att hon mådde illa. Jag tvingade i henne lite mat, sen somnade hon framför TV:n klockan 8 på kvällen. Tisdag och onsdag har hon varit lika yr och hemma från skolan. I tisdags ringde jag vårdcentralen och sa att det har blivit värre. Dom sa att jag skulle ringa barnmottagningen eftersom remiss är skickad. Vilket jag gjorde. Efter att ha hört "det är fortfarande telefonkö, du har plats 3 i kön" i 40 minuter så tog det 20 minuter till innan jag fick prata med en sköterska. Hon sa att det fanns bara akuttider. Om vi kom på en sån så skulle dom inte undersöka ordentligt utan bara konstatera att hon har yrsel.

Inga kommentarer: