Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

fredag 2 maj 2008

Kaffegäster och bakdag

Fick provsvaret från blodprovet för att se om jag hade reumatism, vilket jag inte hade för provet var negativt. Jag fick även svaret från min röntgen av axeln, det syntes inget där heller. Jag är alltså frisk, varför har jag då så ont i mina leder? Jag har slutat att äta Voltaren tabletterna även om läkaren skrev ut nya recept och tyckte att jag skulle fortsätta att knapra dom. Jag har lika ont även fast jag äter dom dessutom får jag ont i magen av dom.
L:s kompis N och hennes lillebror och mamma var här och fikade och lekte. Dom skulle komma klockan 14 men ringde redan vid 11 och frågade om det gick bra om dom kom då istället. Jag var mitt i bakningen men om det inte gjorde något så fick dom komma. Vilket dom gjorde, känns som om jag bara sprang runt som en yr höna första timmen dom var här. Jag hade gjort tre degar som höll på och jäste när dom ringde. Jag var alltså tvungen att baka ut dom när dom kom. Dessutom hade jag en tvätt i tvättmaskinen som var klar som jag hängde ut. Sen skulle fikat fixas och M skulle pratas med. Tur att jag är kvinna så jag kan göra flera saker samtidigt. Dom stannade i flera timmar så vi hann både fika, umgås, leka och prata i lugn och ro. Så lugnt som det blir med tre barn som leker bredvid.
Jag brukar se på TV väldigt sällan. Tycker mer om att läsa just nu. Men jag har sett Rent hus en gång tror jag. Då sa Marlene (tror jag hon heter) att man skulle göra rent badrummet med såpa blandat med vatten och citronsaft. Jag hade ingen citronsaft men blandade i citronsyra i såpvattnet och det funkade jättebra. Apropå alla dessa hjälp program eller vad det kallas så skulle jag inte tacka nej till att dom kom hit. Bygglov - ett nytt badrum, ett nytt kök och en vägg mellan S rum och kontoret. Rent hus - jag kan erkänna att det finns ställen som jag aldrig städar, till exempel inuti skåpen. Du är vad du äter - jag har 15 kilos övervikt som älskar min kropp och vägrar släppa taget. Lyxfällan - har inga pengar. Fast då föreslår dom säkert bara att jag ska börja jobba mer.
Maken har åkt till Stöten för att hämta hem husvagnen. Så nu är bara 3 av 5 hemma och alla är tjejer.
Från oss alla till er alla en trevlig helg.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej,
vill bara halsa att jag fick akut reumatism fran en dag till en annan, kna, fotled, handled och armled.... kunde knappt ga... men blodproven visade ingenting! Bara nagot forhojd sanka. Sa min doktor sa att hon behandlar mig pa SYMPTOMEN for det hander tydligen att man har reumatism utan att ha nagot 'fel' i blodet... (jag ar helt bra idag forresten) - lycka till!