fredag 29 februari 2008

Upp och ner dag

S hade yrsel och migrän imorse, troligtvis en biverkning av sprutan som hon fick i onsdags, så hon var hemma från skolan. När L hörde det skulle hon vara sympatisjuk och vara hemma från dagis. Vilket gör mig lite fundersam. Hon har alltid tyckt om att vara på dagis förut och blivit ledsen om hon har varit sjuk eller ledig. Men idag ville hon vara hemma från dagis helt frivilligt. Undrar om det har att göra med det hon sa när vi gick hem från dagis i onsdags, att hon inte får vara med att leka. Måste forska vidare i det!
Maken och M åkte upp till husvagnen i Stöten för att åka skidor. Jag jobbade kvällen så farmor och farfar fick vara barnvakt och billånare. Jag hade aldrig kört deras bil förut så farmor följde med ut för att visa vart backen var, vart man satte på lyset mm. Sen kom farfar ut och frågade om hon hade visat vart handbromsen satt. Men hallå!
Kvällen på jobbet var lugn. Jobbade med L som inte vill att man åker ihop så vi åkte var för sig. Jag hade bara ett planerat besök så jag åkte ut till "min" gård och fikade, tittade till gamlingarna och pratade bort en stund. Sen fick L massor att göra så hon gav bort två av sina planerade besök till mig. När jag skulle låsa in nycklarna så satte jag bilnyckeln på fel ställe och det började tjuta av bara attan. Snacka om pinsamt.
Ringde lammskinnens bank. Det gick absolut inte för sig att lämna ut varken namn eller adress eller någonting. Tänkte prata med våran bank på måndag om dom kan hjälpa oss på något vis. Annars väntar en polisanmälan. Förde över pengarna den 25 januari. Den 1 februari fick jag ett sms där hon skrev att hon var sjuk men att hon skulle skicka skinnen så fort hon blev bättre. Vilket är ett bevis på att hon har fått pengarna. Det hade ju varit bra om hennes bank hade kunnat hjälp oss eftersom det känns så där att polisanmäla henne, hon kanske fortfarande är sjuk. Jag förstår om det råder sekretess om kontouppgifter och sånt men banken kan ju faktiskt kolla att vi har fört över pengarna. Det är ju bara att vi säger våra kontouppgifter.

1 kommentar:

Anonym sa...

Var lammskinnen köpte via Blocket.se? Har Ni angett den oseriösa säljaren där? De har ett tajt samarbete med polisen och månar om att man SKA höra av sig när en affär spårar ur. / Airam

Veckans sparade pengar

Glömde förra veckan så här är två veckor.   1 Sytt ett till kaffefilter.  2 Sytt en skålmössa.  3 Sytt en nötmjölkspåse.  4 Satt en sats äpp...