Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

fredag 1 februari 2008

Sanningens minut

Eftersom jag ändå har gjort askluten måste jag prova det så idag var det dags. Har rätt så mycket sängkläder så det känns inte så farligt om en maskin med såna skulle gå åt pipsvängen. Känns värre med vanliga kläderna, vill helst inte gå naken! Tvättade två maskiner sängkläder och en maskin handdukar allt med asklut istället för vanligt tvättmedel. Min skräck blev inte sann - tvätten kom ut hel. Om det blev rent är svårt att avgöra eftersom sängkläder och handdukar inte är smutsiga på det viset. Men nu när jag vet att tvätten inte fräter sönder så ska jag nog kanske våga prova på vanliga kläderna.
Jobbade kvällen. M och S är på nattinnebandy, som det låter hela natten i sin skola. Maken är nattvandrare och dom håller i det hela tillsammans med fritidspersonalen. Det började klockan 18.oo men eftersom jag jobbade ringde maken och sa att han kommer inte förrens klockan 22.00. Trodde han ja! Självklart fick jag jobba över bara för att jag hade bråttom hem för att lösa av honom.

Inga kommentarer: