Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

onsdag 20 februari 2008

Läkarbesök

Jag har sjukskrivit mig idag. Var i valet och kvalet hur jag skulle göra. Har redan 3 sjukdagar i januari när vi hade magsjuka och ekonomin tillåter egentligen inte fler sjukavdrag. Men min kropp tillåter inte att jag jobbar. Har fortfarande feber och har sovit mest hela dagen.
Ringde vårdcentralen om M:s andningsbesvär och fick en tid klockan 13.00. Maken åkte dit och dom fick komma in nästan på en gång. Kvart i två var dom hemma igen och då hade dom tittat in på en bilfirma bredvid vårdcentralen också. Läkaren visste inte vad det var och såg inget fel. Han trodde att det kunde vara struplocket som låste sig på något vis. Han skrev en remiss till öron, näsa, hals för vidare utredning. Nästa gång det hände så skulle vi åka direkt till akuten tyckte doktorn.
Om en vecka är vårat första köpstopp slut. Det är med blandade känslor. Har en lång lista på saker som börjar ta slut som vi ska köpa. I och för sig är det mest receptfria läkemedel och det får vi ju köpa nu också. Tycker att köpstoppet har gått väldigt bra, har inte saknat att inte få köpa något. Jag har sålt två böcker via Alternativ. Fick bara 80 kronor men det är ju mer än ingenting. Grejerna jag la ut på Tradera häromdagen, har det blivit bud på två ännu så länge. 45 kronor är mitt utgångsbud om allt blir sålt. För tillfället är det sålt för 20 kronor. Men många bäckar små!

Inga kommentarer: