Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

söndag 17 februari 2008

Kalas

Maken blir ett år äldre eller visare om man så vill idag. Min pappa fyller år på tisdag så mamma och jag beslutade oss för att slå ihop kalasen. Vilket för våran del betöd att vi blev bjudna på mat och tårta hemma hos mamma och pappa. Enda skillnaden var att både maken och pappa fick presenterna idag. Maken fick mest mjuka paket fast det var vad han mest behövde. Han önskar sig dessutom aldrig någonting. Skörden idag blev: skjortor, byxor, tröjor, öl, jordnötter,vinflaska, blommor och presentkort på makens favortitaffär. Claes Olsson eller mera känt som gubbdagis. Han har ägnat hela kvällen åt att bläddra i Claes Olsson katalogen för att bestämma vad han ska köpa.
Ser ut som om vi inte kan skjuta upp renoveringen av badrummet så länge till. Det tråkiga är att det förmodligen kommer att kosta ca 100.000 kronor. Pengar som vi måste låna. Vi har inget utrymme kvar att låna på huset så det måste ännu mer tyvärr bli ett nytt lån. Tänkte ringa Comfort butiken imorgon och be dom komma hit och lämna kostnadsförslag.
Det är viktigt för S hur hon ser ut. Kläderna, sminket och allt måste se ut på ett visst sätt. Helst ska det vara dyra märkeskläder som "alla andra" har. Tyvärr tillåter våran budget inte några större utsvävningar i klädväg. Det blir mest lågprisbutiker eller begagnat. S vägrade att köpa sina stövlar på Myrorna för dom var så fula allihopa utan hon skulle ha ett par från skoaffären. Dom kostade skjortan men hon var bara tvungen att ha dom. Sen var dom totalt värdelösa i snö och vatten tål dom inte alls så hon kan bara ha dom när det är torrt ute. Då vill hon inte ha dom utan då har hon ett par gamla slitna skor med hål på. Idag när hon skulle iväg till kyrkan så tog hon mina stövlar. Hon har pratat om dom flera gånger och sagt att såna stövlar är snygga osv. Grejen är att dom är köpta på Myrorna för 3 eller 4 år sedan för 50 kronor. Alltså en tiondel av vad S stövlar kostade. Mina stövlar är fortfarande snygga, varma och sköna. Fast sulorna börjar bli bra slitna nu så jag måste köpa nya.

Inga kommentarer: