Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

söndag 24 februari 2008

Filmhyrning

M hade fått i läxa att titta på Schindlers list på dvd vilket han kom på igår. Läxan var till på tisdag. Alltså var det bara att ringa video uthyrnings affären och fråga om dom hade den. Vilket dom hade så det blev en tur dit. Vi har inte hyrt filmer på 100 år (nästan) och vädret har varit regn hela dagen så det blev 3 filmer i 3 dygn för 99 kronor. Sen kom vi inte överens om vilka filmer vi skulle hyra så det blev 4 filmer. Jag gillar barnfilmer typ Monsters inc och Shrek så jag ville se Bortspolad. Jag har inte skrattat så mycket på länge. L ville se Leroy och Stitch. Den har hon sett tre gånger idag. M skulle som sagt var se Schindlers list så den fick han. S valde Ciao Bella. M, S och jag såg bortspolad medans L såg Leroy och Stitch. Sen såg L den igen, M såg Schindlers list via datorn och S såg sin film. Maken har varit på herr middag hela dagen, nästan, han åkte halv 12 så jag har haft en lugn eftermiddag.
Min motion har bestått i att dammsuga hela huset. Sen har jag roat mig med att städa L:s rum. Hon har en hylla på väggen där alla mjukisar sitter. Men den hyllan har gapat tom länge nu så jag trodde nästan alla mjukisar hade rymt. Men jag löste mysteriet med dom försvunna mjukisarna under städningen. L hade tryckt in alla under sängen.
Har fått bud på en sak till på Tradera + att det har blivit budgivning så nu får jag 61 kronor. Auktionerna går ut imorgon så jag hoppas att det hinner stiga mer.

2 kommentarer:

Växla ner sa...

du som säljer grejer på tradera, hur gör du, tar du betalt till ditt konto först innan du skickar saken. Och jag har kollat fraktavgift hos posten, allt under 3 kg kostar ju 140 kr, ställer verkligen köparen upp o betalar det, för en liten sak som de betalt kanske 30 kr för. Har aldrig gjort detta innan och nu är det snart slutbudat på mina grejor på tradera. så snälla help med mina???

hemmamamman sa...

Jag har skrivit en kommentar hos dig med hur jag gör. Skriv gärna igen om du undrar mer.