Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

måndag 18 februari 2008

Blev ledig

Skulle ha jobbat extra ikväll men kände redan förra veckan att nej jag vill inte. Försökte värva M men hon var sjuk. I fredags kväll när jag jobbade ringde jag C som skulle fråga sin dotter för hon skulle ev åka upp till Sälen. Hon ringde mig efter att jag kom hem men visste inte utan skulle höra av sig lördag eller söndag. Hon ringde söndag och sa att hon gärna tog min kväll. Så jag är ledig idag. Det känns jätteskönt. Även fast vi skulle behöva pengarna till badrummet. Vi har inte vågat ringa comfort ännu. Maken tänkte åka dit imorgon när han ändå ska ut och åka. På förkylningsfronten är S praktiskt taget helt frisk. M har nästan helt slutat hosta. Nu har han bara små vanliga hostattacker och tappar inte andan längre. L, jag och maken är fortfarande snoriga. Jag har ont i halsen nu också och tycker att snuvan har blivit värre igen. M och S har sportlov denna vecka. Jämt när dom är lediga från skolan så vill vi att L ska vara hemma från dagis. Trodde nästan att 15 timmars barnen inte fick vara på dagis när skolan var stängd. Men L:s ena dagisfröken ringde imorse och frågade om vi skulle komma. När jag sa att vi skulle ha sportlov så sa hon att hon nästan förstod det. jag kan inte förstå folk som lämnar sina barn på dagis fast dom är lediga. Fast alla tänker ju olika förstås. Jag älskar att ha mina barn runt omkring mig och skulle gärna ha L hemma hela dagarna. Men eftersom det inte finns några barn hemma på dagarna här så får hon gå på dagis för att träffa andra barn och leka av sig. Maken har semester måndag - onsdag. På förmiddagen idag var han och S tillsammans med makens systers man och barn till en skidbacke som ligger ett par mil härifrån. Fast det var dåligt med snö därmed så så mycket åka av blev det inte.
Har lagt in lite fler grejer på Tradera. Fick alla pengar denna gång så jag är sugen på mer. Har rensat ut en massa grejer som vi tänkte stå på loppis och sälja. Vi har stått ett par gånger förut men tjänade mindre och mindre för varje gång. Först gången när bordet var avdraget hade vi fått ihop ca 1000 kronor. Inte illa för 6 timmars jobb. Andra gången fick vi ungefär 800 kronor och sista gången 400. Det blev lite dålig timpenning. Därför tänkte jag sälja lite via Tradera istället och sen ge resten till Bra och begagnat. Har ju redan tjänat ca 350 kronor via Tradera så timpenningen verkar bli bättre än på loppis!

1 kommentar:

Anonym sa...

det tar lång tid att göra paket också, själv är jag dålig på att sälja, ger bort