Mitt jobb.

Åå du undrar om jag jobbar???... ooo JA, JAG ÄR MAMMA. Det gör mig till en, väckarklocka, , städerska, kock, diskerska, hushållerska, servitris, lärare, nanny, sjuksyster, livvakt, fotograf, rådgivare, en livslång student, en fest arrangör, en personlig assistent, en revisor, en BANKOMAT, en tröstare, jag har aldrig semester, betalt när jag e sjuk eller lediga dagar. Jag jobbar dag som natt. Jag har jour dygnet runt resten av mitt liv. ♥♥♥♥

söndag 6 januari 2008

Snöfall och viktras

Veckans sista dag, fast egentligen har det ju bara gått 6 dagar sedan nyårslöftena. Men idag var det invägning. Ta ta -2,2 kg på en vecka (6 dagar). Det andra löftet går också bra än så länge. Vi håller oss fortfarande under budgeten för rörliga utgifter.
Det har snöat nästan hela dagen (och hela natten såg det ut som imorse i alla fall). Maken och L har varit ute och byggt snögubbar, skottat och åkt pulka. L:s jacka gick sönder i blixtlåset, får se om det går att laga. Så för tillfället får hon ha en vinteroverall på sig när hon ska gå ut. Det passar ju bra när det är så mycket snö men hon skulle behöva en jacka också så det blir kanske till att köpa en ny om jag inte får ordning på blixtlåset. Men det får bli en annan dag.

Inga kommentarer: